Life

Mesaje de Crăciun 2020. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări pentru iubit/iubită, familie și prieteni

24.12.2020 | 14:00
Mesaje de Craciun 2020 Cele mai frumoase urari smsuri si felicitari pentru iubitiubita familie si prieteni
ADVERTISEMENT

Crăciunul 2020 va fi de neuitat din cauza condițiilor restrictive impuse de pandemia de COVID-19. Pentru că nu putem fi împreună cu cei dragi, soluția cea mai la îndemână pentru a ne comunica gândurile frumoase rămân atât de uzitatele urări, sms-uri și felicitări pentru iubit/iubită, familie și prieteni.

Oricum mesajele transmise cu telefonul mobil au acaparat „piața” comunicării, cei mai mulți dintre noi folosind acest gen de a transmite cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări pentru iubit/iubită, familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Sunt zeci, chiar sute de „modele” de urări, sms-uri și felicitări pentru iubit/iubită, familie și prieteni pentru orice ocazie, zile de naștere, onomastice, nunți, botezuri și, bine-nțeles, Paștele și Crăciunul nu puteau lipsi.

Mesaje de Crăciun 2020. Cele mai frumoase urări, sms-uri și felicitări pentru iubit/iubită, familie și prieteni

FANATIK îți oferă un ajutor, o „colecție” de urări, sms-uri și felicitări pentru iubit/iubită, familie si prieteni cu ocazia celei mai frumoase zi, în orice condiții, dintr-un an, Crăciunul, ziua sfântă a nașterii Mântuitorului Isus Hristos.

ADVERTISEMENT

…Trecând peste urarea cinică „la modă”: Crăciun izolat de… pandemie / Ca să fie bucurie! / Să fii bine, sănătos / Să ai gust, să ai miros!”. Ducă-se pe pustii!

Mesaje de Crăciun pentru părinți

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase cadouri de la Moș Crăciun. Acum știu că darurile cele mai importante nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag”

ADVERTISEMENT

„Vă doresc ca Sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, MAMĂ sfântă, TATĂ drag!”

„Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice cu sănătate, sănătate și iar sănătate!”

ADVERTISEMENT

Mesaje de Crăciun pentru iubită

„Draga mea, este cel mai frumos Crăciun din viața mea. Lângă tine plutesc de fericire și tot ce îmi doresc este să nu mă trezesc niciodată din acest vis frumos. Crăciun fericit alături de mine!”

„Sărbătorile nu erau complete, dacă nu erai tu lângă mine. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase din acest an, iubita mea! Sărbători fericite!”

„Îngerul meu, ne așteaptă cea mai frumoasă perioadă din viața noastră. Sunt fericit că urmează să o petrecem împreună. Te iubesc, dragostea mea!”

„Crăciun fericit! Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase de când ești tu lângă mine. Te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viața mea!”

„Crăciun fericit, iubire, alături de mine și familiile noastre. Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața! Te iubesc!”

Mesaje de Crăciun pentru iubit

„Cel mai frumos dar de acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, cel mai iubit dintre pământeni!”

„Îți voi pune toată dragostea mea în cadoul de Crăciun. Te iubesc și vreau să petrecem împreună Sărbătorile Sfinte. Crăciun fericit, iubitul meu!”

„Să ne pierdem printre globuri și beteală, să alergăm prin ninsoare ca niște copii, să ne îngropăm în cadouri și să ne iubim ca doi nebuni… de Crăciun!”

„Îți doresc, din inimă, Sărbatori fericite! Sărutul tău pasional va fi cel mai frumos dar de Crăciun, așa că… vino și sărută-mă! Vreau să simt toata dragostea ta, dragostea mea!”

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

„Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie. Un Crăciun fericit!”

„Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care, mai ales acum, ai nevoie! Crăciun fericit!”

„Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada! Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!”

„Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Cât este posibil acum… Rămâne oricum momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste Sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare!”

„Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!”

„Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare! Crăciun fericit!”

„Îți doresc ca viața ta să fie mereu la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să îți umple inimia de bucurie și sufletul de liniște. Crăciun Fericit!”

„Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!”

„Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Crăciun Fericit!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

Mesaje și urări de Crăciun pentru colegi și chiar… șefi!

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și vietile cu bucurie, sănatate și multă înțelepciune pentru anul care vine. Crăciun fericit!”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat! Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin”

„De Crăciun să aveţi brad încărcat, şi bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„La ceas de sărbătoare când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, liniște și pace. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

Mesaje de Crăciun în versuri

„Crăciun cât mai luminos,
Vis de iarnă călduros,
Linişte lângă cei dragi,
Veste bună dinspre magi!
Crăciun bun și… sănătos
Beți, mâncați… armonios!”

„Să îți fie casa, casă,
Cu belșug din plin pe masă,
Moș Crăciun cu sacul plin,
Drumu-n viață cât mai lin,
Bogăție câtă… poți,
Sănătate pentru toți!
Iar la anul care vine
Să îți fie mult mai bine!”

„Sărbătorile când vin,
Să îți fie bradul plin,
Să ai tot pe săturate,
Casă plină, sănătate,
Punga să-ți geamă… de bani!
Mult noroc și La Mulți Ani!”

„Fie ca fulgi de zăpadă
Peste inimi să vă cadă
Și să vă aline
Dorul de mine….
Noi am fost tare… cuminți,
Iubiții noștri părinți!
Un Crăciun cu sănătate,
Să vădea Domnul de toate!”

„Ziua bună, eu sunt Moșu’,
Cel cu nasu-n pic cam… roșu!
Și-am venit prin telefon,
Nu pe ușă sau pe horn,
Cu urări de fericire,
Sănătate și iubire!
Crăciun bun și liniștit
Dacă nu chiar fericit…”

„Pe la ferestre cad steluţe,
Iar pe foc sunt… sărmăluţe!
Bradul e deja… «gătit»,
Moşu’ e din nou grăbit!
«Aerul» de bucurie și de bine
Odată cu Crăciunul vine!
Crăciun Fericit,
Sănătos și-mpodobit!”

„Moș Crăciun bate la ușă,
Scoate mâna din mănușă
Și vă dă din palmă lui
Darurile cerului,
Lângă brad și lângă foc,
Să va umple de noroc!”

„E Crăciun! Este divin!
Ne uităm pe geam afară,
Prin zăpadă Moșul… zboară?!
…Ni se trage de la vin!”

„Cu colinde de Crăciun,
Vă dorim un an mai bun,
Și cu dragoste creștină
Să primiți în dar lumină,
Zurgălăi din flori de gheață
Să va bucure de viață,
Mult noroc s-aveți în toate,
La Mulți Ani cu sănătate!”

  • FANATIK VĂ UREAZĂ TUTUROR CRĂCIUN LINIȘTIT!

ADVERTISEMENT