News

MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări şi urări

MESAJE DE FLORII 2015. De Sărbătoarea Floriilor, românii celebrează atât sosirea lui Iisus Hristos în Ierusalim, cât şi pe cei care poartă nume de flori. De asemenea, acesta e începutul...
05.04.2015 | 22:34
MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări şi urări

MESAJE DE FLORII 2015. De Sărbătoarea Floriilor, românii celebrează atât sosirea lui Iisus Hristos în Ierusalim, cât şi pe cei care poartă nume de flori. De asemenea, acesta e începutul ultimei săptămâni înainte de Înviere. Iată ce mesaje le poţi trimite celor dragi azi şi ce le poţi ura personal, dacă îi vizitezi.

Urări de Sărbătoarea Floriilor poţi face atât prin SMS, verbal, la telefon, sau poţi trimite un mail ori un mesaj instant prin tot felul de aplicaţii, precum WhatsApp, Facebook Messenger şi altele.

SIMONA HALEP – ANUNŢ BOMBĂ!!! ADIO, ROM NIA!!! “ÎMI PARE RĂU…”

MESAJE DE FLORII 2015. Iată ce să urezi de Florii celor pe care îi ştii că sînt sărbătoriţi azi:

MESAJE DE FLORII 2015. Astăzi este ziua florilor şi am rugat adierea vântului să îţi dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale şi arome inspititoare. Îţi doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Fie ca viaţa ta să fie precum un buchet de flori: colorată şi plină de esenţe cuceritoare. La mulţi ani unei flori speciale!

IMPACAREA ANULUI IN SHOWBIZ!!! IMAGINI ULUITOARE!!!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială.

Mesaje scurte, ca de SMS

MESAJE DE FLORII 2015. Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali! RAZI CU LACRIMI!!

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua mare a lui Dumnezeu!

Florii alese şi zile senine, săptămâna patimilor să te ţină în leagăn de flori şi lumina curată, dumnezeiască.

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!
Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

Cruduţa, relaţie BOMBĂ!? Un “ŞEIC” plăteşte BANI GREI pentru ea!

Pentru că florile apar în fiecare primavară,/Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia,/În numele ei şi a tot ce-i frumos,/Eu îţi doresc fericirea!

MESAJE DE FLORII 2015. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, cile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

Îţi doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingaşă şi delicată precum o floare! La mulţi ani!

DRAMA!!! A MURIT!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri ţi multă iubire! La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. Mesaje împachetate în poezii

MESAJE DE FLORII 2015. Şi iarăşi bat la poartă, cu degetele moi,/Florile primăverii cu miresme noi/Ţi le dăruiesc în prag/La mulţi ani cu drag!

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin./De popor e aşteptat,/Ca un mare împărat./O, minune! O, minune!/ Şi ţie numai bine, La mulţi ani!

E sărbătoare la Florii/Cum n-a mai fost vreodată,/Căci Cel prezis de profeţii,/Azi în Ierusalim s-arată./ Îţi doresc mulţi ani şi o viaţă minunată.

La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

sursa: adevarul.ro