Life

Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase urări, sms-uri și mesaje de “La mulți ani!”

24.04.2021 | 19:09
Mesaje de Florii 2021 Cele mai frumoase urari smsuri si mesaje de La multi ani
Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase urări, sms-uri și mesaje de "La mulți ani!". Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce cele mai frumoase mesaje pentru sărbătorile de Florii 2021. Dacă ești în pană de idei sau vrei să fie ceva special, iată câteva urări pentru toți cei care poartă nume de flori în această zi de sărbătoare. 

Peste 1,4 milioane de români se cinstesc în ziua în care credincioșii sărbătoresc această zi. Este una dintre zilele de peste an în care multe persoane poartă numele de flori. Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona sau Brândușa sunt cele mai des în rândul femeilor.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privesc bărbații, de Florii cele mai cunoscute nume cinstite sunt Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel sau Crin. Dacă vrei să le transmiți un gând bun și o urare specială, e cazul să arunci un ochi peste rândurile de mai jos!

Mesaje de Florii 2021. Cele mai frumoase urări de ”La mulți ani!”

  • Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!
  • Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări, să-ți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!
  • Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și zâmbitoare. La Mulți Ani! 
  • Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani! 
  • O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare și un sincer ”La Mulți Ani!”. Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă.
  • De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.
  • Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!
  • Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că ești minunată, toate florile din lume îți urează la mulți ani!
  • Această zi să îți aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele și tot atâtea declarații de dragoste! Tu ești singura mea floare de pe pământ!
  • Pentru că ești minunată, toate florile din lume urează “La mulți ani!” unei alte flori. 
ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase SMS-uri pentru sărbătoriții pomeniți de Florii:

  1. Așa cum florile sunt semne ale primăverii, așa este și acest mesaj un semn că țin la tine! La Mulți Ani!
  2. Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulți Ani!
  3. Deoarece reprezinți pentru mine frumusețea unei orhidei, gingășia unui ghiocel și parfumul unui trandafir, îți urez un sincer „La Mulți Ani!”
  4. Nicio floare nu se compară cu frumusețea ta! La Mulți Ani!
  5. Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îți demonstreze cât de mult țin la tine! La Mulți Ani!
  6. Îți doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingașă și delicată precum o floare! La Mulți Ani! 
  7. Frumusețea trandafirilor și gingășia narciselor pălesc în fața ta! Ești cea mai prețioasă floare! La Mulți Ani!
  8. Cerul se înseninează de fiecare dată când pășești afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulți Ani, floarea mea iubită!
  9. În ziua dedicată ție, floarea vieții mele, îți zic un călduros „La Mulți Ani!”
  10. Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Ești cea mai frumoasă floare a mea!

Urări speciale pentru ziua de Florii 2021:

  • Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulți ani!
  • Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!
  • Ești persoana care mi-a luminat viața și mi-a încălzit sufletul! La Mulți Ani!
  • Dintr-o lume plină de flori tu ești trandafirul meu și vreau să rămâi mereu. La mulți ani!
  • Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Ești cea mai frumoasă floare a mea!
  • Această zi să îți aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele și tot atâtea declarații de dragoste! Tu ești singura mea floare de pe pământ! 
ADVERTISEMENT