Life

Mesaje de Florii 2022. Urări și SMS-uri deosebite de “La mulți ani”

Sărbătoarea Floriilor 2022 este un moment important pentru a le transmite celor dragi cele mai frumoase mesaje și urări, fie că este vorba de familie, fie de prieteni dragi.
16.04.2022 | 19:04
Mesaje de Florii 2022 Urari si SMSuri deosebite de La multi ani
Mesaje și urări de Florii 2022. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Duminica Floriilor pică anul acesta pe 17 aprilie, aproximativ 350.000 de persoane având prilej de petrecere. Cei care poartă prenume care face trimitere directă la numele unor flori sunt cinstiți și primesc mesaje deosebite.

Mesaje de Florii 2022 pentru mamă, tată, frate sau soră

  • Fiind o zi de sărbătoare creştinească nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.
  • Adevărata frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Mamă eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.
  • De ziua ta frumoasă, draga mea soră, îți doresc să zâmbeşti, să spui ce vrei, să râzi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericită şi împlinită. La mulţi ani!
  • Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La mulţi ani, dragul meu frate!
  • Fratele meu, îţi doresc să trăieşti fiecare clipă a vieţii cu aceeaşi intensitate cu care primăvara îşi varsă cupa de culori peste întreg pământul. La mulţi ani!
  • Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii. Mama mea îți urez un sincer și călduros La mulți ani!
  • Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La mulţi ani!
  • Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!
  • Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie. La mulţi ani, sora mea!
  • Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte… e momentul unui nou început. La mulţi ani, tatălui meu drag!
  • La mulți ani, mămică scumpă și dragă! Fie ca orice zi să fie minunată și unică, să te înconjoare mereu oameni dragi. Îți dorim să rămâi la fel de frumoasă, tânără, veselă și activă. Ești cea mai bună din lume. Te iubim enorm! La mulți ani!
  • Faci totul pentru mine, îmi faci viața fericită. În această zi să ai doar surprize plăcute, oameni buni să te înconjoare, iar timpul de afară să-ți ofere căldură și lumină. Îți doresc fericire, sănătate și viață lungă! Chiar vreau să nu fii niciodată tristă! La mulți ani, mamă!
  • Nu am nevoie de stelele de pe cer dacă te am pe tine! Vreau să-ți mulțumesc pentru că mereu ești cu mine. Pentru că mi-ai dat viață, m-ai crescut. Tu ești întotdeauna susținătoarea mea. Știu că nu-ți este ușor în viață, dar de ziua ta vei primi multă bucurie și căldură.
ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase mesaje de Florii 2022 pentru soţ, soţie, iubit/ă

  1. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.
  2. Eşti o persoană minunată şi veselă. Faţa ta zâmbitoare şi inima caldă îmi luminează ziua. Sper ca de Florii să ai parte de o zi cum eşti tu… minunată!
  3. De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!
  4. Florii alese și zile senine, Săptămâna Patimilor să te țină în leagăn de flori și în lumina cea curată a lui Dumnezeu. La mulți ani, draga mea iubită!
  5. Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!
  6. Totul pe lume se schimbă. Doar florile se deschid în fiecare primavară. La mulți ani, iubita mea de Florii!
  7. De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porti frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume. La mulți ani!
  8. Gândurile care se îndreaptă spre tine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primăverii. Sper ca ziua de Florii să fie la fel de fericită aşa cum îţi doresc să-ţi fie întreaga viaţă.
  9. În drumul tău spre împlinire îmi doresc ca această primăvară să fie dirijorul potrivit, să te facă să zâmbeşti mai sincer, să gândeşti mai pur şi să iubeşti cu mai multă dăruire şi pasiune. La mulți ani!
  10. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!
  11. Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Urări de Florii 2022 pentru prieteni. SMS-uri speciale pentru colegi

  • La mulți ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropeşti din cap până-n picioare cu iubire şi să fii sanatos!
  • Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!
  • Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâţia prieteni care să fie lângă tine, la greu şi la bine!
  • De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!
  • Mireasma Floriilor să-ți intre în casă cu mult belșug și spor în toate! La mulți ani! E timpul să renaștem odată cu primăvara, e timpul să spunem “La mulți ani!” celei mai frumoase flori din viața noastră!
  • Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, în parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de Florii! Onomastică fericită!
  • Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!
  • De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes.
ADVERTISEMENT
Tags: