News

Mesaje de Paşte 2020. Cele mai emoţionante urări şi sms-uri pentru familie şi prieteni

18.04.2020 | 23:59
Mesaje de Paste 2020 Cele mai emotionante urari si smsuri pentru familie si prieteni
ADVERTISEMENT

Se apropie momentul în care ne scriem mesaje de Paște, iar în 2020 ne vom limita doar la asta, căci sărbătorile vor fi complet diferite în acest an.

Pentru a fi aproape de cei dragi, cu o urare, cu o felicitare, cu un gând bun, îți oferim câteva idei de mesaje și urări pe care poți să le trimiți oamenilor pe care ai vrea să îi ai aproape, dar din motive lesne de înțeles nu îi poți îmbrățișa deocamdată.

ADVERTISEMENT

Iată cele mai frumoase urări și SMS-uri pe care le poți trimite persoanelor din familie care locuiesc departe de tine ori prietenilor cu care ai vrea să te revezi cât mai repede.

Mesaje de Paște 2020: Cele mai emoționante și sincere urări

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paște Fericit!

ADVERTISEMENT

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

ADVERTISEMENT

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

ADVERTISEMENT

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!

Mesaje și urări de Paște 2020. E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Mesaje de Paște 2020. Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie și iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă și trei cuvinte: Hristos a Înviat!

De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!

Mesaje ceva mai amuzante

Mesaje de Paște 2020. Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE.

Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Mesaje de Paște 2020. De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

Un iepuraş tare dragălaş, a ieşit în cale, cu viteză mare, şi-ţi urează neîncetat: să ai Paşte Minunat, şi Hristos a Înviat!

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Reteta mea pentru un Paşte Fericit. Mod de preparare:

Se amestecă o linguriţă de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi.

Se frământă bine şi se lasă compoziția la dospit timp în care stăm la o vorbă cu prietenii dragi.

Se presară bucurie după gust şi se serveşte imediat celor dragi. Paşte Fericit!

mesaje de paște 2020
Iepurașul, unul dintre simbolurile moderne ale sărbătorii Paștelui. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT