Life

Mesaje de Paște 2021. Ce urări le poți trimite celor dragi de sărbători

01.05.2021 | 09:22
Mesaje de Paste 2021 Ce urari le poti trimite celor dragi de sarbatori
Mesaje de Paște 2021. Ce urări le poți trimite celor dragi de sărbători
ADVERTISEMENT

Mesaje de Paște 2021. Și în acest an, cea mai importantă sărbătoare creștinească o vom petrece în condiții speciale, dată fiind pandemia. Tocmai de aceea, e important să știm ce mesaje și urări le putem trimite celor dragi din țară sau mai ales din străinătate.

În aceste zile, cu toții ne pregătim pentru ziua de duminică, 2 mai, atunci când vom sărbători Paștele ortodox. Este foarte important ca în aceste zile speciale să nu-i uităm pe cei dragi, fie că vorbim de rude sau prieteni.

ADVERTISEMENT

Și cum putem fi mai aproape de ei, dacă nu cu o urare, cu o felicitare, cu un gând bun. În cele ce urmează vă oferim câteva idei de mesaje și urări pe care puteți să le trimiteți oamenilor apropiați sufletului.

Mesaje de Paște 2021. Urări pentru cei dragi de sărbători

La fel ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor, fie că vorbim de cele de iarnă sau de primăvară, dorim să transmitem un mesaj care să aducă un gând bun prietenilor şi cunoștințelor.

ADVERTISEMENT

Mai jos, vă prezentăm câteva variante din care vă puteți inspira pentru a compune un mesaj ce poate fi transmis prin SMS sau mai ales prin intermediul Facebook-ului, poate cel mai popular mijloc de interacțiune din zilele noastre.

Paștele reprezintă cea mai importantă sărbătoare anuală creștină, care comemorează evenimentul fundamental al creştinismului, Învierea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu în religiile creştine, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. Iată o serie de mesaje în acest spirit:

ADVERTISEMENT

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

ADVERTISEMENT

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Aş vrea să petrecem Paștele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii.

Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Mesaje ceva mai amuzante pentru prieteni și cei dragi de Paște

Duminică, în prima zi de Paște, putem să îi înveselim pe cei apropiați și cu o serie de mesaje amuzante, dar legate de obiceiurile perioadei. Iată câteva dintre ele:

Mesaje de Paște 2020. Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE.

Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Un iepuraş tare dragălaş, a ieşit în cale, cu viteză mare, şi-ţi urează neîncetat: să ai Paşte Minunat, şi Hristos a Înviat!

Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

ADVERTISEMENT
Tags: