Life

Mesaje de Paște 2023. Cum spui „Paște Fericit!” familiei, felicitări și SMS-uri prin care le transmiți „Hristos a înviat!” celor apropiați

Mesaje de Paște 2023. Dacă vrei să le urezi un ”Paște Fericit” celor dragi, există numeroase felicitări și SMS-uri din care poți alege.
14.04.2023 | 08:00
Mesaje de Paste 2023 Cum spui Paste Fericit familiei felicitari si SMSuri prin care le transmiti Hristos a inviat celor apropiati
Mesaje de Paște 2023. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesaje de Paște 2023. Perioada sărbătorilor pascale este cea în care familiile se regăsesc. Sunt însă și cazuri în care suntem la distanță unii de ceilalți. Astfel, un gând bun și un ”Paște Fericit” pot valora enorm pentru cei dragi nouă.

Mesaje de Paște pentru familie

Dacă vrei să transmiți familiei felicitări și SMS-uri de Paște, există numeroase moduri prin care poți să faci acest lucru. Odată cu evoluția tehnologiei există diferite felicitări de Paște care pot fi transmise. De asemenea, avem și SMS-uri emoționante și cu siguranță există și unul perfect pentru tine.

ADVERTISEMENT

Familia este cea mai importantă, așa că poți să urezi un ”Paște Fericit” părinților sau rudelor, într-un mod inedit. În funcție de cât de apropiați sunteți, poți alege urarea perfectă care să ajungă direct la sufletul lor.

”Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să ne aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Un Paște Fericit! Hristos a Înviat”. ”Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie.

ADVERTISEMENT

Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”.

”Un Paște Fericit în care să ne gândim doar la lucrurile bune care vor urma. Poate la anul vom putea sta împreună la aceeași masă și ne vom îmbrățișă cu drag. Paște Fericit!”. 

ADVERTISEMENT

SMS-uri pentru prieteni de Paște

În cazul în care vrei să transmiți mesaje de Paște prietenilor tăi și aici există soluții. Există numeroase SMS-uri și cu siguranță cei apropiați vor fi mai mult decât bucuroși să le citească de Învierea Domnului.

”Îmi doresc ca Paştele să te facă mai încrezător ca oricând și să rămâi la fel de ambițios ca și până acum! Hristos a înviat!”. ”Umblă veste-n tot oraşul cum că vine iepuraşul, Să v-aducă pe-nserat, Paşte bun şi Luminat!”. 

ADVERTISEMENT

”Iepurașul mustăcios a venit tiptil, pe jos, ca să-și lase un coș plin cu cozonac și cu vin. Astăzi să zâmbești senin, să sărbătorești cu-ai tai Învierea Domnului! Paște fericit!”.

”Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”. 

”Ou înroşit, miel rumenit, cozonac mărit, Paşte fericit”.  ”Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”. 

Felicitări de Paște pe care să le trimiți colegilor

Iar evident că și colegii tăi merită o urare pe măsură. În acest caz poți opta pentru mesaje de Paște mai amuzante, sau de ce nu, mai emoționante, în funcție de persoana care le primește.

”Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, sănătate, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”. ”Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, Hristos va Înviat!”. 

”Bucuria vine din lucruri mărunte, iar liniştea vine din suflet. Lumina în schimb vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”. ”Fie ca bucuria Învierii Domnului să îți aducă liniște în suflet, pace, dar și fericire. Să ai un Paște Fericit alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”.

”Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfânta să aducă sentimente calde, bogăție sufletească și bunăstare într-un ou înroșit de iubire și într-un cozonac delicios precum voia bună”. 

ADVERTISEMENT