Life

Mesaje de Revelion 2021. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări şi urări de Anul Nou 2021

31.12.2020 | 07:17
Mesaje de Revelion 2021 Cele mai frumoase SMSuri felicitari si urari de Anul Nou 2021
ADVERTISEMENT

Anul 2021 se apropie și toată lumea se pregătește pentru a păși cu dreptul în noul an. Noaptea dintre ani poate fi un prilej pentru a le arăta celor din jur, prin intermediul celor mai frumoase urări, cât de mult contează pentru noi. 

Cu toate acestea, deși dorim să le transmitem gândurile noastre bune apropiaților, nu găsim întotdeauna cuvintele potrivite, motiv pentru care FANATIK ne sare în ajutor cu mai multe sugestii.

ADVERTISEMENT

Citește mai jos pentru a afla care sunt cele mai frumoase mesaje, urări sau felicitări cu ajutorul cărora îți poți surprinde rudele, prietenii sau colegii de la serviciun în noaptea dintre ani.

Mesaje de Revelion 2021. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări şi urări de Anul Nou 2021

De Revelion simțim nevoia să se bucurăm de magia sărbătorilor alături de cei dragi, chiar și de la distanță, motiv pentru care ne străduim să îi surprindem pe aceștia cu cele mai impresionante urări. Iată câteva dintre cele mai creative mesaje pentru noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Felicitări pentru Anul Nou cu care nu dai greș

,,Bate-n uşă. Bate-n geam/ Cine este, noul an/ Deschide-i, nu ezita/ C-ai primit din partea mea/ Sănătate, fericire, dar și un strop de iubire/ Un An Nou fericit!”

,,Anul Nou ți-aduce-n dar/ Tot ce nici nu ai habar/ Și iubire, și noroc/ Pentru toată lumea-i loc/ Pentru tine a adus/ Multă sănătate-n plus/ La mulți ani!”

ADVERTISEMENT

,,Cine crezi că vine oare/ Într-o zi de sărbătoare/ Să-ți aducă astăzi ție/ Tot ce îmi doresc eu mie/ Anul Nou el se numește/ Și toată lumea-l primește/ Tu ești totuși norocos/ La tine vine frumos/ Cu iubire, sănătate/ Ca să ai parte de toate/ La mulți ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

ADVERTISEMENT

„Aho Aho, e Anul nou/ Şi găina-i fără ou/ Şi cucoşu’ fără guşă/ Dă-mi şi mie un leu mătuşă!/La Multi Ani, 2021!”

Urări creative pentru Revelion

,,Anul 2021 bate la ușă. Mi-a șoptit că îți pregătește surprize plăcute tot anul, sănătate, fericire și noroc, cu două condiții: lasă grijile în 2020 și pășește cu zâmbetul pe buze în 2021, ca să îți meargă bine tot anul. La mulți ani și un An Nou fericit!”

,,Fie ca iubirea, înţelepciunea şi gândurile bune să vă călăuzească paşii în noul an! Grijile să se transforme în liniște sufletească, iar aspirațiile în visuri împlinite. Un An Nou fericit!″

,,Culege și păstrează în suflet tot ce ți-a adus bucurie anul acesta, apoi împodobește-l cu gânduri și simțiri frumoase, bune pentru noul an ce te așteaptă-n prag. La mulți ani!”

,,Anul 2021 vine cu 365 de pagine goale, care așteaptă să fie scrise. Umple fiecare foaie cu gânduri bune, reușite și aspirații înalte. Toate visurile pe care le făuriţi în noaptea dintre ani să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulți ani!”

,,E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri. La mulți ani!”

Cele mai frumoase SMS-uri pentru noaptea dintre ani

,,Fie ca zâmbetul să îți fie accesoriu permanent pentru tot anul, iar sănătatea să-ți rămână cea mai de preț comoară. Să ai parte de un an nou fericit!”

,,Ți-am trimis gânduri bune, sănătate pe vecie și noroc cât pentru o mie. Ai grijă să fii acasă și să le primești îndată. Un an nou fericit!”

„Fie ca 2021 să fie un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani și un an nou așa cum îți dorești!”

,,Nou este anul ce vine, noi sunt aspirațiile noastre, noi sunt planurile noastre, dar gândurile frumoase din partea celor dragi sunt pentru totdeauna! Un an nou cum ai visat!”

,,Fie ca cea mai bună zi din anul trecut să fie cea mai rea în anul acesta și lăsați o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului nou să vă lumineze.”

 

ADVERTISEMENT