Life

Mesaje de Sfânta Maria Mare 2022. Urări şi felicitări frumoase de Adormirea Maicii Domnului

Sfânta Maria Mare se sărbătorește anual pe 15 august, iar dacă ai un prieten, o rudă sau pe cineva drag căruia vrei să-i urezi „La mulți ani”, FANATIK te ajută cu o selecție de mesaje și urări din care poți alege.
14.08.2022 | 17:33
Mesaje de Sfanta Maria Mare 2022 Urari si felicitari frumoase de Adormirea Maicii Domnului
Mesaje și urări pentru Sfânta Maria Mare 2022. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 15 august, an de an, se prăznuiește Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare. Cu toate că exista constanta dilemă dacă se urează sau nu „La mulți ani” pe această dată, Biserica susține că nu este un lucru greșit. Iar dacă nu ai inspirație când vine vorba de mesaje și felicitări, poți alege din cele de mai jos.

Mesaje de Sfânta Maria Mare pentru prieteni și apropiați

O dilemă pentru care o au mulți români este aceea că nu știu dacă să le ureze sau nu „La mulți ani!” celor dragi de Sfânta Maria Mare, sărbătorită pe 15 august, deoarece atunci se prăznuiește adormirea, iar pe 8 septembrie, nașterea Sfintei Fecioare.

ADVERTISEMENT

Totuși, conform reprezentațiilor Bisericii, acest lucru nu este o greșeală. Astfel, dacă vrei să-i faci ziua mai bună un prieten, dar ai rămas în pană de idei, te poți ajuta de unul dintre următoarele mesaje.

  • La mulţi ani de ziua numelui! Fie că Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!
  • Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţa mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai că Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi. Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine!
  • Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
  • Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!
  • O sărbătorim pe Fecioara Maria şi te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blânda, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău!
  • Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta ești deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!
ADVERTISEMENT

Urări de Sfânta Maria Mare pentru familie și rude

Totodată, este posibil să ai nevoie de urări și pentru unii dintre cei mai speciali membri ai familiei tale, pentru a le aminti cât de mult contează pentru tine în această si specială.

  • Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!
  • De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toată bunătatea țui dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!
  • Pentru că ești o persoana atât de bună, de drăguță si de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria sa aibă grijă de tine, să iți călăuzească pașii și să îți lumineze calea în viață.
  • Aș vrea să îmi fii aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.
  • Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani!
ADVERTISEMENT

Felicitări frumoase pentru Adormirea Maicii Domnului

La final, am ales câteva felicitări frumoase pe care i le poți transmite unei persoane speciale pentru tine, ca să-i faci ziua onomastică mai frumoasă.

  • Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!
  • Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!
  • De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!
  • Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!
ADVERTISEMENT