Life

Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’

Cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’ de Sfântul Andrei 2022. Deși pare simplu, nu e deloc ușor să alegi mesajul potrivit pentru cei dragi.
29.11.2022 | 16:59
Mesaje de Sfantul Andrei 2022 Cele mai frumoase mesaje urari si SMSuri de La multi ani
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’. Se apropie Sfântul Andrei, care este sărbătorit anual, la data de 30 noiembrie.

Urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’ de Sfântul Andrei 2022

Statisticile arată că în jur de 800.000 de români își serbează ziua de nume de Sfântul Andrei, deci sunt șanse mari să avem un astfel de nume și în jurul nostru.

ADVERTISEMENT

Menționăm că de Sfântul Andrei există și nenumărate tradiții și obiceiuri care trebuie respectate cu strictețe pentru a ne merge bine în continuare.

Să aflăm însă și alte lucruri importante despre această sărbătoare. În primul rând, numele de ”Andrei” vine din limba greacă, mai exact de la cuvântul ”andros” care semnifică eroism, curaj, bărbăție, dar și suflet puternic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în Grecia Antică, ”andros” era esența masculinității, dar și a puterii și a înțelepciunii.

De Sfântul Andrei sunt serbați cei cu următoarele nume: Andreea, Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias
Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Andei, Edra, Endre, Deia, Deea.

ADVERTISEMENT

Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’

Iată care sunt cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri de ‘La mulți ani’ de Sfântul Andrei pe care le poți transmite celor dragi:

  1. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!
  2. Cu ocazia zilei de Sfântul Andrei, îți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, fericire și iubire. La mulți ani!
  3. De ziua numelui tău meriți tot binele din lume și toată fericirea! Sper ca toate dorințele pe care ți le-ai pus să devină realitate. la mulți ani!
  4. Astăzi este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!
  5. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă! La mulți ani!
  6. Îți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinți, să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioara.
  7. Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum o Sărbătorile lângă cei dragi.
  8. La Mulți Ani Andrei și sper să fii mai fericit ca oricând!
  9. Îți doresc ca Sfântul căruia îi porți numele sa te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani și fie ca tot norocul să fie de partea ta!
  10. Andreea/Andrei, la mulți ani! Îți doresc să ai o viață senină ca răsăritul de soare și un suflet curat ca neaua. Să ai o zi de neuitat alături de toți cei dragi!
  11. Îți doresc să-ți trăieșți viața astfel încât niciodată să nu ai vreun regret, ci doar zâmbete. Mă bucur că am avu șansa să te cunosc și din suflet, îți urez un călduros ”La mulți ani”.
  12. Sper ca aceasta să fie una dintre multele aniversări pe care le vom petrece împreună. La mulți ani de Sfântul Andrei!
  13. Cele mai sincere urări pentru un om de suflet. La mulți ani de ziua numelui, Andrei / Andreea și fie ca tot ceea ce îți lipsește să apară în viața ta.
ADVERTISEMENT