News

Mesaje de Sfântul Ilie 2018. SMS-uri, urări, felicitări

19.07.2018 | 16:48
Mesaje de Sfantul Ilie 2018 SMSuri urari felicitari

Mesaje de Sfântul Ilie. SMS-uri, urări, felicitări pe care le poți transmite celor dragi de ziua lor. Peste 130.000 de români își serbează în această zi numele.

20 iulie marchează o zi importantă în tradiția creștină. Sfântul Ilie este o divinitate populară ce a preluat numele de la Sfântul Proroc Ilie Tesviteanu. În această zi specială îți poți surprinde prietenii și familia cu mesaje haioase și amuzante precum cele de mai jos

Mesaje de Sfântul Ilie 2018

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

De ziua ta, prietene Ilie, urările acestea îţi trimit solie: Să-ţi fie viaţa presărată cu noroc şi fericire și visele-ţi s-ajungă întotdeuna la-mplinire.

Astăzi e ziua ta, Ilie, o zi ce-o iau drept garanţie, că oameni de nădejde mai sunt pe astă lume. Asemeni ţie, din nume ei îşi fac renume.

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie. Să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani, Ilie!

La mulți Ani! Să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc si un camion cu bani!

La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

“În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de seceta, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!”

“Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer la mulţi ani!”

130.000 de români îşi sărbătorec onomastica

Sfantul Ilie 2018. Statisticile existente la nivel naţional arată că, din totalul celor aproximativ 22 milioane de români, peste 120.000 de persoane (cca. 0,55%) poartă numele Sfântului Ilie. Dintre cei aproape 130.000 de români sărbătoriţi de Sfântul Ilie, peste 110.000 sunt bărbaţi, iar peste 15.000, femei. Majoritatea românilor, peste 100.000, poartă numele de Ilie, alţi 3.300 – Iliuţă, iar 2.100 – Lică. Dintre femeile care îşi vor sărbători onomastica miercuri, 14.750 se numesc Ilinca, 830 – Eliana, iar 90 – Ilia.

Sfântul Ilie este ocrotitorul Forţelor Aeriene Române. Aviatorii militari români sărbătoresc pe 20 iulie, sub patronajul ocrotitorului lor, Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene. Cu acest prilej, toate unităţile din subordinea Statului Major al Forţelor Aeriene vor desfăşura ceremonii militare şi religioase, concursuri sportive, simpozioane şi activităţi specifice tradiţiei militare.