Life

Mesaje de Sfântul Ion 2021. Cele mai frumoase urări, sms-uri, felicitări

06.01.2021 | 17:05
Mesaje de Sfantul Ion 2021 Cele mai frumoase urari smsuri felicitari
ADVERTISEMENT

Sfântul Ioan Botezătorul este considerat cel mai mare dintre sfinţi, după Fecioara Maria. Acesta este prăznuit pe data de 7 ianuarie, iar peste 2 milioane de români îşi serbează onomastica în această zi.

FANATIK a adunat cele mai frumoase urări și ne sare în ajutor cu mai multe sugestii pentru a-i surprinde pe apropiați cu mesaje, și felicitări cu ocazia zilei onomastice.

ADVERTISEMENT

Citește mai jos pentru a afla care sunt cele mai frumoase mesaje, urări sau felicitări cu ajutorul cărora îți poți surprinde rudele, prietenii sau colegii de la serviciun în ziua de Sfântul Ion.

Mesaje de Sfântul Ion 2021. Cele mai frumoase urări, sms-uri, felicitări

Cu siguranță, fiecare român cunoaște cel puțin o persoană care să poarte numele Sfântului Ion, motiv pentru care an de an le trimitem gândurile noastre bune celor pe care îi cheamă Ioan, Ion, Ionuţ, Ioana, Ionela şi Oana, alături de derivatele lor Nelu, Ivan, Jana, Ionuţa, Nela, Onuţa, Ionelia sau Jan.

ADVERTISEMENT

Urări creative de Sfântul Ion

,,Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulți ani!”

“E 7 Ianuarie 2021 și este o iarnă grea, o să stau în casa Ioane și o să beau în cinstea ta!”

ADVERTISEMENT

,,Ţi-aş ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teamă că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani de Sfântul Ion!”

,,Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie! Să ai în viață numai flori, noroc si bucurie. La mulți ani!”

ADVERTISEMENT

,,La mulți ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!”

Felicitări amuzante de Sfântul Ion cu care nu dai greș

,,La mulți ani, Ioane, acum că ai de toate, ai început să mănânci cu doua linguri și să iei in greutate…”

,,La mulți ani, Ioane, să ai un an plin de reușite și pentru că ești căsătorit, te rog ferește-te de ispite!”

,,La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini că vrei să te angajezi la pompieri pentru că bei de stângi!”

,,Un ocean de sănătate,
Un munte cu aur de la Roşia Montană,
Un camion cu bani
Şi un sincer: La mulţi ani, Ioane!
La mulţi ani dragă Ioane şi mult noroc în viaţa ta! Să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!
Să trăieşti 100 de ani şi încă o viaţă, La Mulţi Ani de ziua ta şi să petrecem şi să bem până dimineaţă!
Un cer albastru fără nori,
În calea ta să fie,
Să ai în viaţă numai flori,
Noroc si bucurie!
Te pup pe pălărie!”

,,Hai noroc şi voie bună,
Să petrecem împreună,
C-astăzi este o zi mare
Şi-i motiv de sărbătoare.
La mulţi ani!”

Cele mai frumoase SMS-uri de Sfântul Ion

”Mă bucur că ai apărut în viața mea și sunt recunoscătoare că Sfântul Ion, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.”

,,La mulți ani Ion/Ioana! Cu ocazia zielei tale onomastice, sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”

,,Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele ești cea mai frumoasă floare.”

ADVERTISEMENT