Life

Mesaje de Sfântul Ștefan 2020. Cele mai frumoase urări și felicitări de La mulți ani

26.12.2020 | 11:38
Mesaje de Sfantul Stefan 2020 Cele mai frumoase urari si felicitari de La multi ani
ADVERTISEMENT

Am cules cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan, pentru ca anul acesta să le puteți transmite felicitări deosebite celor ce poartă numele Arhidiaconului Ștefan.

Sfântul Ștefan este sărbătorit în fiecare an pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, fiind una dintre cele mai importante sărbători ale Bisericii Ortodoxe Române.

ADVERTISEMENT

Legenda spune că Sfântul Apostol și Arhidiacon Ştefan a fost primul martir creștin. El a fost omorât cu pietre, acuzat că a adus cuvinte de blasfemie la adresa lui Moise.

Mesaje de Sfântul Ștefan 2020. Cele mai frumoase urări și felicitări

Ștefan a fost unul din cei șapte apostoli, alături de Nicanor, Timon, Parmenă, Filip, Prohor și Nicolae, bărbați aleși ca fiind „plini de Duh Sfânt şi de înţelepciune”, ei slujeau în biserici și se asigurau că tradițiile sunt respectate.

ADVERTISEMENT

Arhidiaconul Ștefan a fost martor al Învierii și Înălțării la cer a Domnului, iar predicarea acestora a atras furia fariseilor și conducătorilor evrei. Dorindu-i moartea, aceștia l-au acuzat pe nedrept de blasfemie la adresa lui Moise și a lui Dumnezeu, iar Apostolul a sfârșit ucis cu pietre.

El i-a iertat pe cei ce l-au omorât, rugându-l pe Dumnezeu: „Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta”.

ADVERTISEMENT

Cuvântul „Ștefan” vine din limba greacă, iar semnificația acestuia este „cunună”.

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru familie

  • Sfântul Apostol Ştefan să îţi călăuzească drumul în viață şi să te bucuri de o zi la fel de frumoasă ca tine “La mulţi ani!”
  • Azi, în zi de mare sărbătoare, Sfântul Apostol Ştefan şi ziua numelui tău, îți trimit urări de bine, fericire, mult noroc, iubire şi împlinirea tuturor dorinţelor!
  • Fie ca din această zi sfântă, pe cărarea vieţii tale să răsară mereu soarele, care să-ţi aducă fericire, iubire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Apostol Ştefan!
  • La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să îți călăuzească mereu pașii în viață și să te apere de toate relele!

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru prieteni

  • Pentru că este o zi specială pentru tine și o zi sfântă, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani!
  • Dacă toți oamenii îţi doresc ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele de care o să ai parte să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună și iubire. La mulţi ani, Ștefan!
  • Fie ca sfântul ce te protejază, Ștefan, să-ţi aducă mult noroc, fericire, iubire şi împliniri. La mulți ani!
  • De ziua Sfântului Ştefan, fie ca cei dragi să te înconjoare cu iubire și căldura sufletelor lor, iar fericirea să te strângă în braţele ei!
ADVERTISEMENT

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru iubit

  • Toate gândurile mele se îndreaptă către tine, Ștefane! Îţi doresc să ai parte de o zi minunată şi să fii înconjurat/ă de iubire, sănătate și fericire! La Mulţi Ani!
  • Să ai curajul să faci lumea mai frumoasă  și să-i încălzești pe cei ce te înconjoară cu bunătatea, iubirea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani, dragul meu Ștefan!
  • „Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!”
  • „De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!”

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru colegi și șefi

  • La mulți ani! Sfântul Apostol Ștefan să-ți aducă sănătate și să-ți dea putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de zile minunate, de bucurii și fericire și iubire, alături de familie și cei dragi!”
  • Azi e ziua ta, ziua numelui tău, zi de mare sărbătoare. Îți dorim numai bine, sănătate și să ai parte de toată fericirea din lume, alături de cei dragi! La mulți ani, Ștefan!
  • Vă urez ca ziua dumneavoastră să fie plină cu lucruri minunate – raze de soare și râsete, dar și multe surprize plăcute. Bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieții să fie presărată cu flori! La mulți ani, Ștefan!
  • Îți doresc din tot sufletul să ai noroc, să îți găsești fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine! La mulți ani, Ștefan/ia!
ADVERTISEMENT