Life

Mesaje de Sfântul Ștefan 2021. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

A devenit deja o tradiție ca fiecare mare sărbătoare a românilor să fie încununată cu o serie de urări. FANATIK vă oferă idei de mesaje pentru ziua de 27 decembrie, atunci când se sărbătorește Sfântul Ștefan.
26.12.2021 | 19:01
Mesaje de Sfantul Stefan 2021 Cele mai frumoase urari pentru cei dragi
Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan 2021
ADVERTISEMENT

Luni, 27 decembrie 2021, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Ștefan, primul dintre diaconii care și-au dat viața pentru credință, al cărui nume provine din limba greacă și înseamnă ”coroană”.

În religia creștin-ortodoxă, conform celor scrise în Biblie, Sfântul Ștefan a fost martorul Învierii Domnului și Înălțării Sale la cer, dar și al Pogorârii Duhului Sfânt, condamnat la moarte în anul 33 pentru blasfemie.

ADVERTISEMENT

An de an, în a treia zi de Crăciun, îi sărbătorim pe toți cei care poartă numele de Ștefan, Ștefania, Ștefana, Fane, Fănica și alte derivate

Mesaje de Sfântul Ștefan. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Cu ocazia acestei mari sărbători, mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai frumoase urări și mesaje pe care le  puteți trimite celor dragi, care poartă numele Sfântului Ștefan.

ADVERTISEMENT

”Un gând bun şi-o sărutare. Azi la ceas de-aniversare. Sfântul Ștefan să vă ocrotească. Visele să vă-mplinească! La mulţi ani!”

”Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!”

ADVERTISEMENT

”Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani!”

”Ştefan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!”

ADVERTISEMENT

”Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani!”

”Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La mulți ani!”

”Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, Ștefan, Ștefănel, Ștefănuț, Fane, Fănel, Ștefania, Ștefana, Fănica, Fănuța, Ștefi, Ștefanita!”

”Îți urez mulți ani înainte pentru ca porți acest nume și fie că Sfântul Ștefan, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și îți dăruiască fericire și liniște. Sănătate!”

”Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes! La mulți ani!”

”Cu simple cuvinte. Îţi urez fierbinte. Mulţi ani înainte! Ani cu cer senin şi noroc deplin. Ani cu porţi deschise. Pentru nenumăratele tale vise! La mulți ani!”

”Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!”

”Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n uşă să-ţi bată/ Bunul Dumnezeu să-ţi dea/ Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!”

”Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La mulți ani!”

”Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La mulți ani!”

”Fie că fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!”

”Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să te bucuri de fiecare moment alături de cei dragi. La mulți ani!”

ADVERTISEMENT