MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Care au fost cele mai frumoase urări

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Peste 400.000 de români poartă numele Sfantului Stefan....
28.12.2015 | 00:03
MESAJE de SF NTUL STEFAN Care au fost cele mai frumoase urari

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Peste 400.000 de români poartă numele Sfantului Stefan.

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Vă recomandă să alegeţi unul dintre mesajele sau sms-urile de mai jos.

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Mesaje şi SMS-uri de Sfantul Stefan

Visele şi speranţele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani, Ştefan!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ştefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani!

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Îţi urez ca ziua ta să îţi aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranţă, iar în lume să găseşti numai fericire! La multi ani, ŞTEFAN!

Sper ca ziua dumneavoastra sa fie plina cu lucruri minunate – raze de soare si rasete, dar si multe surprize placute. Sper ca bucuriile sa nu se termine, visurile sa devina realitate iar calea vietii sa fie presarata cu flori. La Multi Ani!

O zi cat mai fericita, unei persoane minunate. Nu uita niciodata cat de important (a) esti. Eu nu voi uita. La Multi Ani!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Ştefan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ştefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani dragul meu Ştefan!

La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Toate gândurile mele sunt la tine Ştefane! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurată doar de iubire! La Mulţi Ani!

Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n uşa să-ţi bată/ Bunul Dumnezeu să-ţi dea/ Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

Fie că fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

MESAJE de SF NTUL ŞTEFAN. Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani Ştefane!

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tags: