News

Mesaje de Sfântul Vasile 2021. Cele mai frumoase urări și felicitări

31.12.2020 | 22:05
Mesaje de Sfantul Vasile 2021 Cele mai frumoase urari si felicitari
ADVERTISEMENT

Pe 1 ianuarie, românii trimit urări la începutul unui nou an, dar și mesaje de Sfântul Vasile. Multe persoane dragi poartă acest nume și este un prilej de a-i felicita cu ocazia zilei onomastice. Vă prezentăm o selecţie cu cele mai captivante și orginale mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Vasile pe care le puteți folosi în cazul în care vă grăbiți sau ați rămas fără idei.

Sfântul Vasile cel Mare este considerat păzitor de duhuri rele și este sărbătorit în Biserica Ortodoxă în prima zi a anului și pe 30 ianuarie alături de Sfinții Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur. S-a născut în anul 330, în Capadocia, într-o familie numeroasă.

ADVERTISEMENT

În această zi este bine să verşi vin pe masă, să spargi un pahar alb sau să dai de pomană unui om sărac, ca să îți meargă bine tot anul. Tradiţia mai spune că ai noroc dacă prima persoană care intră în casa ta pe 1 ianuarie are părul brunet sau are bani.

Începe noul an cu voie bună. Mesaje de Sfântul Vasile 2021

Anul Nou începe cu sărbătoarea Sfântului Vasile cel Mare, unul dintre cei mai importanţi părinţi ai Bisericii Ortodoxe şi unul dintre cei mai mari teologi creştini. S-a născut în Pont în jurul anului 329 şi a murit în Cezarea în ziua de 1 ianuarie 379. Vă prezentăm o selecție cu cele mai frumoase mesaje.

ADVERTISEMENT

„Să știi ce cauți în viață, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasile!”

„Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Vasilica!”

ADVERTISEMENT

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

Mesaje, sms-uri și urări în versuri de Sfântul Vasile 2021

”Un gând bun și-o sărutare
Azi la ceas de-aniversare
Sfântul Vasile să te ocrotească
Visele să ți se-mplinească!
La mulți ani, Vasile!”

ADVERTISEMENT

”Cu simple cuvinte
Îți urez fierbinte
Mulți ani înainte!
Ani cu cer senin și noroc deplin
Ani cu porți deschise
Pentru nenumăratele tale vise!
La mulți ani, Vasile!”

Să-ţi dea Domnul sănătate,
Judecată înţeleaptă,
Viaţă lungă pământească,
Ce doreşti să se-mplinească!”

Mulți ani să ne trăiești , Vasile ,
În cartea vieții să ți se-adune multe file ,
Și fiecare pagină să fie plină peste poate
De fericire , de noroc și sănătate.”

Mesaje emoționante de Sfântul Vasile 2021

„Să știi ce cauți în viața, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasile!”

„Astăzi și în fiecare zi, ne găndim la tine cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!”

„Pentru că ești o persoană atât de bună, de draguță și de loială, îmi doresc ca Sf Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie curată cu nume sfânt!”

„Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasile!”

„Îţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!”

Mesaje amuzante de Sfântul Vasile 2021

„La mulţi ani, Vasilică și să bei o şampanie şi pentru noi, iar noi vom bea două pentru tine! ”

„Noi te iubim cu toți ,Vasile / La sfinți ți-am pus câteva pile / Să îți aducă orice împlinire / Ți-ai pus în gând și multă fericire.”

„De ziua ta , Vasile , avem un dor / Să-l prinzi pe Dumnezeu de un picior ,
Si să îți dăruiască vrând -nevrând sfințitul / O fericire ce nu-și află-n veci sfârșitul.”

Mesaje de la cei dragi de Sfântul Vasile 2021

„De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!”

„Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă și ceea ce dorești să se împlinească!”

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes! La mulți ani, Vasile! Îți urez un an magic!”

„Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară!”

„Sfântul Vasile, al cărui nume îl porți, să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente speciale în viitor!”

„Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, fericirii şi sănătăţii!”

FANATIK VĂ UREAZĂ TUTUROR LA MULȚI ANI!

ADVERTISEMENT
Tags: