Life

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2024. Cele mai frumoase urări de ”La mulți ani!”

Mesaje pentru Sfinții Constantin și Elena 2024. Cele mai speciale felicitări pentru cei care își serbează onomastica pe 21 mai.
20.05.2024 | 12:21
Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2024 Cele mai frumoase urari de La multi ani
Mesaje pentru Sfinții Constantin și Elena 2024. Cele mai speciale felicitări pentru cei care își serbează onomastica pe 21 mai. Sursa foto: doxologia.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2024. Cele mai frumoase urări de “La mulți ani!”. Mai bine de 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica în această zi de mare sărbătoare care pică anul acesta într-o zi de marți.

Mesaje pentru Sfinții Constantin și Elena 2024. Cele mai speciale felicitări pentru cei care își serbează onomastica pe 21 mai

 • La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Cu ocazia Sfinţilor Constantin si Elena îţi dorim sănătate şi numai bucurii.
 • Cu ocazia zilei onomastice vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!
 • Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena, Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!
 • La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.
 • Florile din luna mai să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!
 • De ziua numelui tău îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!
 • Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un „La mulţi ani!” din suflet!
 • E sărbătoare mare azi pentru că tu cea mai bună prietenă a mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!
ADVERTISEMENT

Ce urări poți să le faci celor dragi de Sfinții Constantin și Elena 2024

 1. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!
 2. Să bem! Ziua de azi a început bine pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi bineînţeles că azi dai de băut!
 3. Vreau să îţi urez toate cele bune, de Constantin si Elena! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu!
 4. Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Mesaje inedite pentru Sfinții Constantin și Elena 2024

 • Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu! Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!
 • De ziua ta, sfinţii al căror nume îl porţi să îţi ocrotească paşii şi să îţi aducă zâmbetul pe buze! La mulţi ani!
 • Zi de sărbătoare! E primăvară, e soare şi e ziua numelui tău! La mulţi ani drag prieten, să rămâi peste ani la fel cum eşti acum!
 • E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!
 • Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!
 • Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine, dar e si mai minunat să ştii că există cineva care nu-ti uită niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!
ADVERTISEMENT
Tags: