News

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru ziua de nume

21.05.2020 | 08:16
Mesaje de Sfintii Constantin si Elena Cele mai frumoase mesaje urari si felicitari pentru ziua de nume
Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru ziua de nume. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt prăznuiți anual pe 21 mai atât în Biserica Ortodoxă, cât și în Biserica Catolică, fiind prilej de mare sărbătoare pentru 1,75 milioane de români care-și sărbătoresc onomastica. Dacă ești în pană de idei și nu știi ce mesaje sau urări să le transmiți acestora lasă-te inspirat de cele de mai jos.

Mesaje pe care să le trimiți celor care poartă numele Sfinților Constantin și Elena

Peste 111.000 de femei poartă numele de Ileana, în timp ce alte peste 86.000 au primit la naștere numele de Elena, aproximativ 19.000 se numesc Ilinca şi peste 63.000, Lenuţa.

ADVERTISEMENT

Cât despre bărbați, cel mai întâlnit nume este Constantin, urmat de Costel și Costică, aproximativ 470.000 de domni sărbătorindu-și în această zi de mare sărbătoare, onomastica.

Am adunat în rândurile de mai jos mai multe mesaje și urări pe care le poți trimite persoanelor dragi din viața ta care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena:

ADVERTISEMENT
  • Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.
  • Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena! 
  • Sfinţii Împărați Constantin şi Elena să vă aducă liniște, sănătate și binecuvântare!
  • De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!
  • Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!
  • Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!
  • La zi aniversară, noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani! 
  • Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e și mai minunat să ştii că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!
  • Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulţi ani! 

Urări frumoase de Sfinții Împărați Constantin și Elena

  1. Se spune că iubiții sunt la luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule! 
  2. Florile din luna mai să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!
  3. Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu! Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!
  4. E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!
  5. Își urez să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată si un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!
  6. Îți doresc ca ziua numelui să îți aducă multe motive de a sărbători alături de persoanele dragi din viața ta! 
  7. Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, … 
  8. Îţi urez „La mulţi ani” pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi să-și coboare ochii asupra ta și să-ți dăruiască fericire și liniște interioară.
  9. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: „La mulţi ani!”
  10. Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire! 
ADVERTISEMENT