Fotbal intern

Mesaje din toată lumea pentru jucătorii echipei naționale a României U21 înainte de debutul la EURO 2019. Surpriză emoționantă pentru tricolori. GALERIE FOTO

16.06.2019 | 22:41
Jucătorii echipei naționale a României în timp ce citeau mesajele trimise de fanii din toată lumea

Jucătorii echipei naționale a României au avut parte de o surpriză uriașă la primul antrenament susținut în Forli,în fața suporterilor români, cu două zile înainte de debutul la EURO 2019. Tricolorii lui Mirel Rădoi au avut parte de o surpriză emoționantă, după ce fanii echipei naționale a României U21 le-au trimis mesaje din toată lumea. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Mesaje din toată lumea pentru jucătorii echipei naționale a României U21 înainte de debutul la EURO 2019

Înainte să înceapă ședința de pregătire susținută pe stadionul din Meldola, elevii lui Mirel Rădoi au avut parte de o surpriză chiar pe teren. În momentul în care au ieșit de la vestiar au descoperit un panou uriaș pe care erau scrise mesajele fanilor români din toată lumea, dar și poze cu aceștia.

Astfel, jucătorii echipei naționale a României U21 au avut ocazia să citească mesajele trimise de fanii din România, Spania, Italia, Germania, Irlanda, Franța și Portugalia. Asta nu e tot! Cel mai emoționant mesaj a venit de la Marin Emanuel Oprea, cel care le-a transmis tricolorilor toată susținerea tocmai din Afghanistan.

Jucătorii U21 au citit mesajele fanilor înainte de antrenament
Jucătorii U21 au citit mesajele fanilor înainte de antrenament

Iată o parte din mesajele primite de jucătorii lui Mirel Rădoi:

Marin Emanuel Oprea (Afghanistan): “Hai, tricolorii U21, sunteți cei mai buni, voi mă mai aduceți cu gândul acasă din toată această misiune grea, vă susțin din Kandahar, Afghanistan”

Daniel Marchidan (Germania): “Copii, jucați cu inima, fără emoții, știm că sunteți printre cele mai bune echipe din lume. Jucați pentru părinți și familie, jucați pentru cei de acasă, jucați pentru România pe care o reprezentați cu mândrie”

Mirel Rădoi în timp ce citea mesajele scrise pe panoul afișat pe terenul de antrenament
Mirel Rădoi în timp ce citea mesajele scrise pe panoul afișat pe terenul de antrenament

Florin Emanuel Iosub (Irlanda): “România e o țară foarte frumoasă, chiar de mulți cred că nu-i așa. Demonstrați-le ce înseamnă să fii român! Forța, România!”

Andrei Diaconu (Italia): “Este timpul să vă afirmați abilitățile, să fiți curajoși, să transpirați și să luptați. Este timpul să ne afirmăm națiunea în Europa și să arătăm tutoror ceea ce suntem capabili să facem. Dar mai presus de toate este șansa voastră de a arăta cine sunteți cu adevărat”

Virgil Ghiță și Tudor Băluță în fața panoului cu mesaje
Virgil Ghiță și Tudor Băluță în fața panoului cu mesaje

Ionuț Mircea Colda (Hunedoara): “România, joacă pentru România. Jucați fiecare meci ca și cum ar fi o finală, cei care vă privesc trăiesc aceleași emoții la fiecare atingere a balonului”

Bogdan Nicolae (Alba): “Rupeți-le plasa, nu picioarele! Aranjați-vă în teren, nu în oglindă! Sărbătoriți după victorii, nu după goluri! Acesta este o șansă mare pentru voi să străluciți și un privilegiu pentru noi să fim mândri că suntem români. În momentele grele, să vă gândiți că ați câștigat deja ceva mai important decât trofeele: inima noastră, a românilor!”