Fotbal intern

Mesaje înainte de baraj. Costea, Wobay, Ciucă, Bornescu, Daouda, Huidu, alături de FCU

10.06.2018 | 15:10
Mesaje inainte de baraj Costea Wobay Ciuca Bornescu Daouda Huidu alaturi de FCU

Costea, Wobay, Ciucă, Bornescu, Daouda, Huidu, alături de FCU. Foştii fotbalişti ai clubului FC Universitatea Craiova, dar şi omul de televiziune Şerban Huidu, au ţinut să le transmită mesaje de încurajare jucătorilor lui Nicolo Napoli înainte de meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3.

Sângele apă nu se face. Foştii fotbalişti ai Ştiinţei, Florin Costea, Mircea Bornescu, Julius Wobay, Mariko Daouda, Mădălin Ciucă, dar şi omul de televiziune, Şerban Huidu, cunoscut ca unul dintre fanii înfocaţi ai lui FC Universitatea Craiova, le-au transmis un mesaj de încurajare jucătorilor lui Nicolo Napoli cu o săptămână înainte de meciul de baraj, pentru promovarea în Liga 3, pe care FC U Craiova îl va susţine, sâmbăta viitoare, de la ora 18:00, în deplasare cu Gloria Corneşti.

Mesaje înainte de baraj. Costea, Wobay, Ciucă, Bornescu, Daouda, Huidu, alături de FCU

FANATIK.RO vă prezintă mesajele de încurajare ale foştilor jucători ai echipei lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova. Florin Costea i-a încurajat pe jucătorii lui Napoli în timp ce îşi ţinea în braţe copilul.

Fostul portar al Universităţii Craiova, Mircea Bornescu îi va susţine pe jucătorii lui Napoli de pe stadion la meciul tur de baraj.

Julius Wobay a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători străini de către suporterii lui FC Universitatea Craiova. Micuţul mijlocaş are vrea să revină de la vară în Bănie la echipa lui Napoli.

Fostul căpitan al lui FC Universitatea Craiova, Mădălin Ciucă este alături de jucătorii lui Nicolo Napoli, dar aproape ca şi înţeles pentru o revenire la FC U din această vară după ce şi-a reziliat contractul cu FC Argeş.

Mariko Daouda nua uitat nici el de vremea în care a jucat pentru FC universitatea Craiova li le-a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor lui Napoli.

Omul de televiziune Şerban Huidu este un fan înfocat al lui FC U şi nu a uitat nici el de elevii lui Nicolo Napoli.

Andrei Prepeliţă nu a uitat nici el de FC Universitatea Craiova.

Comisarul Christian Ciocan a avut şi el un mesaj pentru FC U:

Mult respect, comisare! Christian Ciocan vine la meciul de baraj pentru a susține FCU!

Gepostet von Daniel Vlad am Sonntag, 10. Juni 2018

Tags: