News

Mesaje înfiorătoare ale românilor întorși în țară și transportați spre centrele de carantină. „Stăm îngrămădiţi ca animalele. Ne omoară cu zile“

07.05.2020 | 20:07
Mesaje infioratoare ale romanilor intorsi in tara si transportati spre centrele de carantina Stam ingramaditi ca animalele Ne omoara cu zile
ADVERTISEMENT

Mai multe mesaje înfiorătoare ale românilor întorși în țară și transportați spre centrele de carantină au ajuns în mediul online. O înregistrare făcută de o femeie scoate la iveală faptul că pasagerii sunt transportaţi ilegal, în picioare.

Mesaje înfiorătoare ale românilor întorși în țară și transportați spre centrele de carantină

Vă reamintim că românii care se întorc din străinătate sunt preluaţi din Vama Nădlac şi conduşi spre centrele de carantină din judeţele lor.

ADVERTISEMENT

Din vamă, aceștia sunt mutați în autocare puse la dispoziţie de autorităţi şi conduși spre o parcare de pe autostrada A 1, dintre Lugoj şi Timişoara, unde se face un nou triaj.

„Stăm îngrămădiţi ca animalele. Ne omoară cu zile“

„Ne duce ca pe nişte animale, ca pe sacii de porumb. Unde este protecţia noastră? Cum să încarci un autobuz în halul ăsta?

ADVERTISEMENT

Ne omoară cu zile. Dacă se întâmplă ceva cu noi acuma, răspunde el? Ne-au îngrămădit ca pe animale. Nu putem să respirăm”, spun oamenii din autocar.

CLICK PENTRU VIDEO AICI

Nu a mai durat mult până la prima reacție oficială. Prefectul judeţului Arad, Gheorghe Stoian a precizat că se vor lua măsuri suplimentare.

ADVERTISEMENT

„Am cerut să se ia măsuri să nu se mai repete aşa ceva. Numai că este posibil ca oamenii să vrea să ajungă mai repede.

Se suie forţat în autocar, sunt unii care se urcă şi apoi sunt nemulţumiţi, dar nu se va mai urca niciunul dacă nu are loc pe scaun.

ADVERTISEMENT

Vă promit că nu o să se mai repete. O să discut şi cu cei de la Poliţia de Frontieră să nu le mai permită să urce mai mulţi decât locurile de pe scaune”, a declarat prefectul de Arad pentru „Adevărul”.

 

 

 

ADVERTISEMENT