Life

Mesaje de Sfântul Vasile 2022. SMS-uri, urări și felicitări pe care să le trimiți sărbătoriților

Sfântul Vasile deschide Anul Nou 2022 cu marea sărbătoare a numelui său. FANATIK îți oferă o mică „bibliotecă” de mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pe care să le trimiți sărbătoriților dragi ție.
31.12.2021 | 13:17
Mesaje de Sfantul Vasile 2022 SMSuri urari si felicitari pe care sa le trimiti sarbatoritilor
ADVERTISEMENT

Anul începe la români cu o mare sărbătoare religioasă: prăznuirea Sfântului Vasile cel Mare. Prilej de a repeta… masa și petrecerea de Revelion. Chiar dacă la un nivel diminuat de oboseala nopții „albe” dintre ani.

Mesaje de Sfântul Vasile 2022. SMS-uri, urări și felicitări pe care să le trimiți sărbătoriților. Cine a fost Sfântul Vasile cel Mare

„Sfântul Vasile cel Mare (330-379) a fost un mare Sfânt Părinte al Bisericii Răsăritene, arhiepiscop al Cezareei Capadociei, teolog și autor de scrieri ascetice. Este unul din Sfinții Trei Ierarhi, împreună cu Ioan Gură de Aur și Grigorie de Nazianz Teologul. Prăznuirea lui se face în ziua de 1 ianuarie și la 30 ianuarie (prăznuirea împreună a Sfinților Trei Ierarhi)”, aflăm de la ro.orthodoxwiki.org.

ADVERTISEMENT

„Sfântul Vasile cel Mare s-a născut în Capadocia, într-o familie numeroasă, din părinți binecredincioși și înstăriți, Vasilie și Emilia. A avut patru surori și patru frați”, ne spune crestinortodox.ro, „cea mai mare comunitate ortodoxă din lume”.

  • „Cinci din cei nouă au devenit sfinți în calendarul Bisericii Ortodoxe, alături de părinții lor, Vasilie și Emilia și Macrina cea Bătrână, bunica Sfântului Vasile. Doi dintre frații săi au ajuns episcopi: Grigorie de Nyssa și Petru II de Sebaste, iar sora sa, Sfânta Macrina cea Tânăra, a ajuns un model de viață ascetică” – crestinortodox.ro
  • „Numele Vasile, foarte răspândit în toată lumea creștină, provine din grecescul basileios, care la rândul lui stă în legătură cu basileos, «rege», «împărat», «bazileu». Latinii l-au redat prin Basilius. La noi astăzi e curentă formă Vasile (la vechiul Vasilie pare să fi renunțat chiar și conservatoarea limba bisericească), cu prescurtarea populară Sile. Feminine că Vasila sau Vasilca se întâlnesc astăzi destul de rar, fiindu-le preferat mai grațiosul Vasilica. Diminutivele mai frecvente sunt Vasilică și Sică/Sica” – crestinortodox.ro
ADVERTISEMENT

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări din suflet pentru sufletele sărbătoriților de Sfântul Vasile 2022

Ca la toate ocaziile de sărbătoare, românii vor inunda rețelele de telefonie mobilă cu un ocean de mesaje. Modalitatea „la zi” de a-ți arătat prețuirea pentru familie, pereche, prieteni, colegi (eventual… șefi!) și cunoscuți.

FANATIK îți oferă un mic „îndrumar” cu cele mai inedite mesaje din care să le alegi pe cele mai potrivite pentru a le trimite „Vasilicilor” din viața ta. FANATIK nu te uită, FANATIK te ajută!

ADVERTISEMENT

„Fie ca Sfântul Vasile pe care te bucuri să îl reprezinţi chiar din prima zi a Anului Nou, să-şi coboare binecuvântarea asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară. La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă în 2022 și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

ADVERTISEMENT

„Să știi ce cauți în viață, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră/tandru, să-i luminezi pe cei din jur, să le aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Vasilica/Vasilică!”

„Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la tine cu drag, ești foarte importantă/important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică inundată de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasilica/Vasilică!”

„De ziua numelui tău sfânt, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate la maxim, să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care le ai. La mulţi ani, Vasilica/Vasilică!

„Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Sfântul Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie curată/bărbat curat cu nume sfânt!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări în versuri pentru Sfântul Vasile 2022

„Un gând bun și-o sărutare,
Azi la ceas de-aniversare
Sfântul Vasile să te ocrotească
Visele să-ți împlinească!
La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Cu simple cuvinte
Îți urez fierbinte
Mulți ani înainte!
Ani cu cer senin și noroc deplin
Ani cu porți deschise
Pentru toate ale tale vise!
La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Să-ţi dea Domnul sănătate,
Și în casa ta de toate,
Viaţă lungă pământească,
Ce doreşti să se-mplinească!”

„Mulți ani să ne trăiești, Vasile,
În cartea vieții să ți se-adune multe file ,
Și fiecare pagină să fie plină peste poate
De fericire, de noroc, de sănătate!”

„Îţi doresc pe vânt ce bate,
Multă, multă sănătate!
De la aștrii ce lucesc,
Fericire îţi doresc!
La mulţi ani, Vasile!
Sincer, nu pe… pile!”

„La mulți ani la Vasilici,
Fie mari, fie mai mici!
La mulți ani
Cu mai mulți bani,
Sănătate și noroc,
Toate-acestea la un loc!”

„Noi te iubim cu toți, Vasile!
La sfinți ți-am pus câteva… pile!
Să-ți aducă împlinire
Și multă fericire
La tot ce ai în gând
Azi, mâine și oricând!”

„De ziua ta, Vasile, avem un dor,
Să-l prinzi pe Dumnezeu de un picior,
Și să îți dăruiască vrând-nevrând Sfințitul,
O fericire ce nu-și află în veci sfârșitul!”

„Vasilica și Vasile
Hai noroc și voie bună,
Să petrecem împreună!
C-astăzi este o zi mare
Și-i motiv de sărbătoare!
La mulți ani cu sănătate,
Să vă dea Domnul de toate!”

„Tot ce-i bun în lume, Sile,
Își doresc cu deosebire!
Să-ţi pună Domnul mâna-n cap
Şi bani să-ţi bage la… ciorap!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări amuzante de Sfântul Vasile 2022

„La mulţi ani, Vasilicoooo/Vasilicăăăă și să beeeei o şampaaaanieeee şi pentru noooi! Iar noi vom bea… două pentru tine!”

„De Sfântul Vasile fie ca toți, toți, toți, adică toți cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţe în acest moment special și să nu-ți mai dea drumul niciodată!”

„De ziua numelui tău sfânt să vină Sfântul Vasile și sfinții prieteni în casa ta cu daruri sfinte! La mulţi ani, Sfinte Vasile!”

„Pentru că azi este o zi specială pentru tine, prieten/ă drag/ă și pe de-asupra… Vasile/Vasilica, mă alătur mulțimii celor dragi care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate în 2022 și ever after!”

„Nici nu ne-am trezit bine după Revelion și vine Sfântul Ion! …Pardon, e de la… sifon! Sfântul Vasile e primul… campion! Adică tu! Domnul să te ajute să fii numărul 1 în toate!”

„Prima zi din Noul An este zi de… barosan! Sfânt ce numele îi porți, să-ți deschidă multe porți! Sănătate și iubire, mult noroc și fericire! La mulți ani, dai o berică, Vasilica/Vasilică?”

„Să-ți dea Sfântul tău de nume numai bine-n astă lume! Sănătate și iubire, bani să «turbezi» de fericire! De urat ți-am mai ura, dar e gata ciorba? Cum care? Aia de potroace! Că venim acum, n-avem ce-ți face!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pentru prieteni de Sfântul Vasile 2022

„Să-ți dea Domnul sănătate, casă bună cu de toate, judecată înțeleaptă, viață lungă și ceea ce dorești să se împlinească! La mulți ani, Vasilica/Vasilică!”

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes! La mulți ani, Vasilico/Vasile! Îți urez un an magic!”

„Îți urez din inimă «La mulți ani!» pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară!”

„Sfântul Vasile, al cărui nume îl porți, să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă în sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente speciale în viitor!”

„Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector când ţi-au ales numele să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, fericirii şi sănătăţii!”

„La mulţi ani, Vasilica/Vasilică, te iubim, așa că musai să ciocneşti o cupă de şampanie şi pentru prietenii tăi! Adică și pentru noi!”

„Îti urez, prietenă/prietene dragă/drag, din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă decât de bucurie și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu o regreți! La mulți ani, Vasile!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pentru iuibit/iubită de Sfântul Vasile 2022

„Din prima zi din Noul An, iubitul/iubita meu/mea, mă lasă Sfântul tău Vasile să-ți urez din suflet iubire, sănătate, noroc și zile senine alături de mine!”

„Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate și multe… toate dorințele împlinite de la un Sfântul Vasile la altul! La mulți ani și numai bine! Lângă mine!!!”

„Cu simple cuvinte îți urez fierbinte mulți ani înainte! Ani cu cer senin și noroc deplin! Ani cu porți deschise pentru-ale tale vise! Te iubesc și te doresc, dragostea să-mi împlinesc!”

„Este o zi specială, este ziua ta, dragostea mea! Sfânta/Sfântul sufletului meu, îți doresc de Sfântul numelui tău sănătate și iubire, mult noroc și bucurie, chiar și un cont plin cu bani, te iubesc, la mulți ani!”

„Iubita/iubitul mea/meu, astăzi este o zi importantă pentru tine, pe care vreau s-omparți cu mine. Te iubesc și îți doresc tot binele din lume, Sfântul Vasile să te ocrotească alături de mine. La Mulți Ani!”

„Sfântul Vasile să-ți dea o zi frumoasă ca tine. Să ai parte numai de fericire și zâmbet. La mulți ani cu sănătate și… bani!”

„Azi este Sfântul Vasile. Tu îi porți numele și ești sfânta/sfântul inimii mele. Anul acesta 2022 să fie darnic cu noi! Sănătate și iubire, noroc și fericire! Toate alături de mine!”

  • FANATIK VĂ UREAZĂ UN AN NOU 2022 MULT MAI BUN DECÂT 2021, CU SĂNĂTATE MAXIMĂ, IUBIRE ȘI NOROC! LAMULȚI ANI! IAR PENTRU „SFINȚII” VASILE, ONOMASTICĂ PERFECTĂ!

ADVERTISEMENT
Tags: