Life

Mesaje și urări de Constantin și Elena. Cele mai frumoase texte pe care să le adresezi celor care poartă aceste nume

19.05.2020 | 16:29
Mesaje si urari de Constantin si Elena Cele mai frumoase texte pe care sa le adresezi celor care poarta aceste nume
Mesaje și urări de Constantin și Elena. Cele mai frumoase texte pe care să le adresezi celor care poartă aceste nume
ADVERTISEMENT

Sfinții Constantin și Elena sunt pomeniţi de Biserica Ortodoxă pe 21 mai. Fanatik vă oferă câteva variante de mesaje și urări pe care să le adresați celor ce poartă aceste nume.

Mesaje și urări de Cnstantin și Elena

Pe 21 mai, Biserica Ortodoxă îi serbează pe împărații Constantin și mama sa, Elena, considerați protectori ai credinţei creştine. Fanatik vă prezintă câteva sugestii de urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica.

ADVERTISEMENT

Sfânta Elena este şi ocrotitoarea arheologilor, datorită demersului ei de a căuta crucea pe care a fost răstignit Iisus Hristos.

La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.

ADVERTISEMENT

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena! La Mulți Ani, Costică!

La mulţi ani! Sfinţii Împărați Constantin şi Elena să te călăuzească și să te protejeze mereu!

ADVERTISEMENT

Îţi doresc ca de ziua ta, să ţi se împlinească toate dorinţele. Să fii fericit, iubit, să ai parte de liniște sufletească, zămbete și zile senine. Un sincer La Mulţi Ani!

Cu ocazia onomasticii, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

ADVERTISEMENT

De ziua ta, Sfintul al cărui nume îl porţi să îţi ocrotească paşii şi să îţi aducă zâmbetul pe buze! La mulţi ani!

Zi de sărbătoare! E primăvară, e soare şi e ziua numelui tău! La mulţi ani drag prieten, să rămâi peste ani la fel cum eşti acum!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

Peste 100.000 de femei poartă numele Sfintei Elena

Peste 110.000 de femei poartă numele de Ileana și alte peste 87.000 de femei poartă numele de Elena. La bărbați, cel mai întâlnit nume este Constantin, aproximativ 470.000 de persoane își serbează onomastica, urmat de Costel și Costică.

ADVERTISEMENT