ADVERTISEMENT
Life

Mesaje și urări de Sfântul Ioan Botezătorul, a cărui naștere este prăznuită pe 24 iunie

Autor: Stefania Bacanu | 23.06.2020 | 15:03
Mesaje și urări de Sfântul Ioan Botezătorul, a cărui naștere este prăznuită pe 24 iunie
De ce trebuie să te stropești cu Apă Sfințită în dimineața Sfântului Ioan Sursa foto: doxologie.ro

Cu ocazia Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, prăznuotă pe 24 iunie, se fac urări și se trimit felicitări tuturor celor care poartă numele Ion, Ioana, Nelu, Ionela, Ionuț sau Oana.

ADVERTISEMENT

Sfântul Ioan este considerat cel mai important proroc şi cel care face legătura dintre Vechiul şi Noul Testament, fiind ultimul proroc al Vechiului Testament.

El era fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia. Este cunoscut sub denumirea de “Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos. Fanatik vă oferă o serie de mesaje și felicitări pentru cei care îi poartă numele.

ADVERTISEMENT

Mesaje și urări, cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul

Nașterea Sfântului Ioan Botezatorul este prăznuită pe 24 iunie. Sfântul Ioan Botezatorul s-a născut în cetatea Orini, în familia preotului Zaharia și a avut menirea de a pregăti poporul pentru primirea lui Mântuitorului Iisus Hristos.

Foarte mulți români îi poartă numele cu bucurie, de aceea, vă prezentăm câteva idei de felicitare și urări cu ocazia zilei onomastice.

ADVERTISEMENT

”De Sf. Ioan, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani!”

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!”

“De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ioane”

 “E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani, Ioane”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!”

“Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare”.

”Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”

”Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău. La Mulți Ani de Sfântului Ion!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!