Life

Mesaje și urări de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Felicitările cu care vei impresiona

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pomeniți anual pe data de 29 iunie, sunt ocazia perfectă pentru a le face celor dragi cele mai frumoase urări și felicitări.
28.06.2021 | 18:09
Mesaje si urari de Sfintii Apostoli Petru si Pavel Felicitarile cu care vei impresiona
Mesaje și urări de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Felicitările cu care vei impresiona. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

În această zi îi felicităm pe cei care-și serbează onomastica și poartă numele de Petre, Petru, Petrişor, Petruţ, Petruş, Petrică, Pătru, Petruța, Petronela, Pavel, Pavelică, Paveluță, Păvălaș, Paul, Paulică, Paulin, Petrache, Paulina, Paula.

Peste 500.000 de români poartă numele celor doi sfinți și derivatele acestora, dintre care 376.000 sunt bărbați, în timp ce 122.000 sunt femei.

ADVERTISEMENT

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce mesaje să le transmite celor dragi, rudelor sau prietenilor, FANATIK îți vine în ajutor cu mai multe urări și felicitări.

Cele mai frumoase mesaje de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

  1. Dragă Petru, îți urez tot binele din lume. Dumnezeu să te aibă în grija Sa și să îți ajute în toate!
  2. Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!
  3. Bucură-te de această zi la fel de frumoasă ca tine și numele tău și zâmbește!
  4. De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superba și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!
  5. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.
  6. De Sfinții Petru si Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!
  7. Fie vreme bună, fie vreme rea, te cinstim că meriți, că e ziua ta!
  8. Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  9. La Mulți Ani, să ai sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!
  10. Toate florile pe care le primești azi în dar să fie cele mai rele lucruri pe care ți le dă cineva de ziua ta!
ADVERTISEMENT

Felicitări speciale pentru ziua de 29 iunie, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

  • Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  • În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porți numele unui sfânt îți urez multă sănătate și fericire! Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!
  • Cu ocazia zilei Sfântului tău, Petru și Pavel, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
  • La mulți ani și fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!
  • La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări.
  • La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevărați și multă bucurie!
  • Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc liniște, bucurii, împliniri, prosperitate, sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
  • La mulți ani și fie ca sfinții care te protejează să te călăuzească mereu! Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani!”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.
  • De ziua numelui tău îți dorim un sincer „La mulți ani!”. Să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!