Sporturi

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfânta Maria. Ce trebuie să le transmiți prietenilor și familiei

14.08.2019 | 20:03
Mesaje SMSuri si felicitari de Sfanta Maria Ce trebuie sa le transmiti prietenilor si familiei
Mesaje și urări cu ocazia zilei de Sfânta Maria. Sursa foto: sectorul4news.ro

Sfânta Maria Mare este sărbătorită mâine, pe 15 august de creștinii din întreaga lume. Se spune sau nu se pune mâine ”La mulți ani!”. Părerile sunt împărțite, noi însă am pregătit pentru voi mesaje și urări pe care le poți adresa prietenilor și rudelor care poartă numele de Maria, Marian, Mariana sau Marinică. 

Mesaje cu ocazia Sfintei Mare Mare sărbătorită pe 15 august

  • Fie ca Sfântă Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!
  • Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață să ierți, să fi mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc si să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!
  • Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță si de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grija de tine, să îți călăuzească pașii si să îți lumineze calea în viață.
  • O zi frumoasă este ziua numelui tău! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!
  • De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot ce faci. La mulți ani!
  • Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!
  • În această zi speciala, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria al cărei nume îl porți să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!
  • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se îndeplinească toate dorințele pe care le ai. La mulți ani, Maria!
  • Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.
  • E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!
  • La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!
  • Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!
Mesaje și urări de Sfânta Maria!
La mulți ani de Sfânta Maria! Sursa foto: divahair.com

Urări pentru ziua de Sfânta Maria pe care le poți trimite oamenilor dragi

  1. Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul în viată.
  2. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!
  3. Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!
  4. Prietena mea, Maria sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună si să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani Maria!
  5. Chiar dacă ai nume de Sfântă știu că diseară o să dai de băut și o să ne primești cu masa plină.
  6. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani!
  7. Azi la meteo s-a anunțat cod galben de pupici și de urări și cred că responsabil pentru asta ești tu. La mulți ani!
  8. În această zi specială îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!
  9. Fie că toate întamplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!
  10. De ziua ce-ți surâde-n prag și-i porți frumosul nume, eu îți doresc tot ce-i mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani!