Sport

Mesaje speciale de Ziua Națională din partea handbalistelor de la EURO 2020: „Români, să fim mai buni!”

01.12.2020 | 11:42
Mesaje speciale de Ziua Nationala din partea handbalistelor de la EURO 2020 Romani sa fim mai buni
ADVERTISEMENT

De 1 Decembrie, handbalistele de la națională s-au întrecut în urări pentru România și pentru români! Fetele spun că sentimentul pe care îl au atunci când le cântă imnul național nu poate fi descris în cuvinte.

De Ziua Națională, componentele primei reprezentative de handbal le-au făcut urări românilor! „La mulți ani, România, să ne protejăm cât mai mult și să scăpăm de acest virus și să revenim la lucrurile noastre obișnuite!”, a spus Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

ADVERTISEMENT

Denisa Dedu are și o rugăminte! Românii să le susțină la Campionatul European din Danemarca. „Îmi doresc din suflet să fie alături de noi, și la bine și la rău”, a spus și  Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Imnul Național se ascultă cu pielea ca de găină

Convocată în premieră la echipa mare la un turneu final, Andreea Popa dezvăluie cum se simte atunci când aude imnul României.

ADVERTISEMENT

„Este o emoție de nedescris și cred că pentru fiecare sportiv, indiferent de ce sport practică, este o mândrie că își poate auzi imnul țării. Nu este ceva mai frumos”, a mai adăugat Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Andreea Popa. Sursa foto: Lookool
Andreea Popa. Sursa foto: Lookool

Denisa Dedu așteaptă fiecare convocare la națională cu cea mai mare bucurie! „E un sentiment special, eu mă bucur de fiecare dată când sunt la echipa națională, îmi face plăcere și într-adevăr momentul acela e special si nu poate fi descris în cuvinte”,  adaugă Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

ADVERTISEMENT

Primul meci, cu Germania pe 3 decembrie

De ieri, naționala noastră este în Danemarca, iar pe 3 decembrie va debuta împotriva Germaniei, formație pe care a mai întâlnit-o și la Campionatul European din Franța și pe care au învins-o. Al doilea meci al „tricolorelor” va fi pe 5 decembrie, contra Poloniei, iar apoi, cel cu Norvegia, ultimul din grupă, pe 7 decembrie.

Denisa Dedu. Sursa foto: Lookool
Denisa Dedu. Sursa foto: Lookool

Herning va găzdui echipele A (Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia) și grupa B (Rusia, Suedia, Spania și Republica Cehă).

ADVERTISEMENT

Kolding va găzdui echipele grupei C (Olanda, Ungaria, Serbia și Croația) și grupei D (România, Norvegia, Germania și Polonia).

ADVERTISEMENT