News

Mesaje, urări şi felicitări de Sfântul Alexandru. LA MULŢI ANI!

Ce mesaje, urări, SMS-uri şi felicitări puteţi trimite persoanelor care îşi serbează astăzi onomastica....
30.08.2016 | 16:20
MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU

Ce mesaje, urări, SMS-uri şi felicitări puteţi trimite persoanelor care îşi serbează astăzi onomastica.

În 30 august credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, “Protectorul omenirii”. Vă prezentăm mai jos o serie de mesaje, urări şi felicitări pe care le puteţi trimite celor care poartă acest nume:

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieţii tale, sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa îţi aducă fericire si bucurie! Să ai parte de multa sănătate, sa ai sufletul curat si toate dorinţele sa ti se împlinească! La mulţi ani!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorinţele! La mulţi ani, Alex!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. La mulţi ani si Sfântul Alexandru sa te călăuzească mereu!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Sa-ti dea Domnul sănătate, judecata înţeleapta, viată lunga pământeasca, ce doreşti sa se-împlinească!”

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”! Sa aveţi parte de multa sănătate, multe realizări si tot ce va doriţi lângă cei dragi!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, iţi doresc o ora de linişte, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire! La mulţi ani, Alexandru/a!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!

MESAJE SF ALEXANDRU. De ziua numelui iţi doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sănătos, bogat si cumpătat! Femeile sa curgă ca berea si vinul! La mulţi ani!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Iţi urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Îţi urez „La mulţi ani”, pentru ca porţi acest nume, si fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască fericirea dorita si liniştea interioara.

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. La Mulţi Ani! Sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

LA MULŢI ANI ALEXANDRU. Cu ocazia zilei de nume, iţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Ne gândim cu toţii la tine si, pentru ca astăzi este o zi speciala, iţi uram un sincer „La mulţi ani”!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. La mulţi ani! Sa ai parte de multa IUBIRE, FERICIRE şi, mai ales, SĂNĂTATE!

MESAJE SF ALEXANDRU. Sfântul căruia ii purtaţi numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă linişte si pace si sa nu lase ca speranţa sa se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulţi ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE PT SF ALEXANDRU. Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulţi ani!

MESAJE MULŢI ANI SF ALEXANDRU. Iţi urez „La mulţi ani”, pentru ca porţi acest nume si fie ca Sfântul Alexandru al cărui nume îl porţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iţi dăruiască toată fericirea si liniştea interioara!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Sfântul Alexandru sa te ocrotească in fiecare zi, sa-ti aducă linişte si pace si sa nu lase ca speranţa sa se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. De ziua numelui tău iţi doresc tot binele din lume, să ai parte de mult noroc, fericire si iubire! La mulţi ani fericiţi, Alexandru/a!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. La mulţi ani, Alexandru! Să ai parte de toată fericirea şi dragostea din lume!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Un cer albastru fără nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori,

Noroc si bucurie!

La Mulţi Ani!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieţii dvs., sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa va aducă fericire si bucurie. Va doresc multa sănătate, sa aveţi sufletul curat si toate dorinţele sa vi se împlinească. La mulţi ani!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoţească pretutindeni! Va doresc o zi de Sf. Alexandru cat mai frumoasa!

MESAJE, URARI SI FELICITARI DE SFANTUL ALEXANDRU. LA MULTI ANI!. La mulţi ani, Alexandra. In viată sa te împiedici de un bolovan de noroc, sa calci într-o balta de fericire, sa te stropeşti din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sănătoasă!

Tags: