Life

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Gheorghe. Nu vei da greș nicio secundă cu ele

22.04.2021 | 21:25
Mesaje urari si felicitari de Sfantul Gheorghe Nu vei da gres nicio secunda cu ele
ADVERTISEMENT

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este amintit de credincioși anual, pe 23 aprilie, zi în care foarte mulți români își serbează onomastica. Dacă ești în pană de idei sau nu știi ce mesaje să le trimiți celor dragi, aruncă un ochi mai jos! 

Vezi găsi unele dintre cele mai frumoase urări și felicitări, indiferent că este vorba de aniversarea unei femei sau a unui bărbat. Cu această ocazie, poți trimite un gând frumos și o urare de bine celor dragi din viața ta, familiei sau prietenilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK ți-a pregătit o listă întreagă de urări speciale cu care nu vei da greș nicio secundă. Iată, așadar, în rândurile de mai jos care sunt mai frumoase mesaje pentru sărbătoarea celui numit Sfântul Mare Mucenic Gheorghe.

Sfântul Gheorghe, cele mai frumoase urări și mesaje pentru 23 aprilie

  1. „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!
  2. „Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La mulți ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!”
  3. „La mulți ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!”
  4. „Zâmbește i o să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.”
  5. „Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe!”
  6. „Îți urez La mulți ani pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să-ți dăruiască fericirea dorită, numai bucurii și liniște interioară.”
  7. „La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!”
  8. „Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevărați și multă bucurie!”
  9. „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Gheorghe cât mai frumoasă!”
  10. La mulți ani, Gheorghe și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”
ADVERTISEMENT

Mesaje speciale pentru ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe

  • Cu ocazia zilei Sfântului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
  • La mulți ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!
  • Dragă Gheorghe, de ziua numelui tău îți dorim un sincer “LA MULŢI ANI”, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
  • Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!
  • Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți, Gheorghe!
  • În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porți numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îți urez multă sănătate și fericire.
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, Gheorghe!
  • Liliac înflorit îți doresc să fii cât mai iubit și să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulți ani, Gheorghe!
  • Dragă Georgeta, îți doresc o zi onomastică nemaipomenită și să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulți ani!