News

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Ilie. Urează-le un ”la mulți ani” sincer celor dragi

19.07.2020 | 19:59
Mesaje urari si felicitari de Sfantul Ilie Ureazale un la multi ani sincer celor dragi
ADVERTISEMENT

Sfântul Ilie este cinstit de Biserica Ortodoxă în fiecare an pe data de 20 iulie, aceasta fiind unul dintre cei mai importanți proroci din Vechiul Testament. Celebrat ca un mare făcător de minuni și aducător de ploaie, Sfântul Ilie este o zi importantă pentru cei care îi poartă numele.

Mai exact, circa 130.00 de români își sărbătoresc în această zi onomastica (ziua numelui). Dintre aceștia peste 110.000 sunt bărbați, în timp ce peste 15.000 sunt femei. Printre cele mai cunoscute nume cinstite pe 20 iulie se numără Ilie, Lică, Ilinca, Eliana și Lia. 

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre persoanele care au cunoscuți care poartă numele acestui sfânt, dar nu știi ce mesaj să le trimiți atunci ai ajuns unde trebuie. Consultă lista de mai jos și alege mesajul sau urarea care crezi că i-ar fi pe plac sărbătoritului.

Mesaje deosebite de trimis cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ilie

  1. La Mulți Ani Iliuță. Îți doresc să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.
  2. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți doresc îndeplinirea tuturor dorințele, sănătate și numai bucurii!
  3. La mulți ani, să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani!
  4. La mulți ani și Sfântul Ilie să te călăuzească mereu în tot ceea ce alegi să faci!
  5. Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială, îți urăm un sincer și călduros „La mulți ani!”
  6. La mulți ani plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
  7. De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!
  8. De Sfântul Ilie îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!
  9. Fie vreme bună, fie vreme rea, te cinstim cum meriți, că e ziua ta!
  10. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!
ADVERTISEMENT

Urări speciale pentru sărbătoriții zilei de Sfântul Ilie

  • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor
  • Toate florile pe care le primești azi în dar să fie cele mai rele lucruri pe care ți le dă cineva de ziua ta!
  • Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
  • Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-și dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împlinire și multă iubire! La mulți ani!
  • Îți doresc ca din această zi sfântă drumul lin al vieții tale să fie luminat de razele călduroase ale soarelui care să-ți aducă fericire și bucurie. Un sincer „La mulți ani!”
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, de Sfântul Ilie!
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!
  • Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit și să ai parte numai de raze de soare în viață. Îți urez un sincer la Mulți Ani!
  • Îți doresc să ai parte de o zi de nume frumoasă și să știi că ești iubit de toți prietenii tăi. Cu drag, …

Felicitări, urări și mesaje frumoase pentru Sfântul Ilie

  1. Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  2. Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!
  3. Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer „La Mulți Ani!”
  4. Îți urez „La mulți ani!” pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.
  5. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.
  6. Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!
  7. Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  8. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!
  9. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: „La mulți ani Ilie!”
  10. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La Mulți Ani!
ADVERTISEMENT