Life

Mesaje, urări și felicitări deosebite de Sfinții Petru și Pavel. Spune-le ”la mulți ani” celor dragi

28.06.2020 | 22:06
Mesaje urari si felicitari deosebite de Sfintii Petru si Pavel Spunele la multi ani celor dragi
Mesaje, urări și felicitări deosebite de Sfinții Petru și Pavel. Spune-le ”la mulți ani” celor dragi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Sfinţii Petru şi Pavel sunt cinstiți pe 29 iunie, potrivit calendarului ortodox, fiind o zi foarte importantă pentru cei care-și serbează ziua numelui. Peste 500.000 de români poartă numele celor doi sfinți, cât și derivate ale acestora, așadar este ocazia ideală pentru a le spune „La mulți ani!”.

Printre persoanele care își celebrează ziua de nume în această zi se numără Pavel, Petre, Petru, Petrică, Petrișor, Petronel, Paul, Paula, Petruța, Petronela, Paulina, Paulica, Pauliana, Paola, Paulică. Potrivit ultimelor date, 376.000 dintre persoanele care poartă numele Sfinților Petru și Pavel sunt bărbați, în timp ce 122.000 sunt femei.

ADVERTISEMENT

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce mesaje și urări să le transmiți celor dragi care-și serbează onomastica în această zi de mare sărbătoare, atunci lasă-te inspirat de cele prezentate în rândurile de mai jos. FANATIK îți aduce cele mai frumoase urări și felicitări cu care vei impresiona, fără doar și poate.

Mesaje speciale pe care să le trimiți celor care poartă numele Sfinților Petru și Pavel

  1. Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani !
  2. De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani!
  3. De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!
  4. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!
  5. De Sfinții Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!
  6. Fie vreme bună, fie vreme rea, te cinstim cum meriți, că e ziua ta!
  7. Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  8. La Mulți Ani, să ai sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!
  9. Îți doresc să zâmbești pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru și Pavel!
  10. La mulți ani, draga mea prietenă cu ocazia onomasticii! Să ai parte de toate lucrurile frumoase pe care ți le dorești și petrecere minunată!
ADVERTISEMENT

Urări speciale pentru onomastica de Sfinții Petru și Pavel

  • Îți urez să ai parte de o zi minunată din toate punctele de vedere, astăzi, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Petru și Pavel! La mulți ani!
  • Să ai parte de o onomastică pe placul tău, în compania oamenilor dragi care te iubesc necondiționat! La mulți ani, Petre!
  • Draga mea, Petruța, îți urez tot binele din lume în această zi de mare sărbătoare! Să fii iubită, să ai noroc cu carul și să nu duci grija zilei de mâine. La mulți ani!
  • Toate florile pe care le primești azi în dar să fie cele mai rele lucruri pe care ți le dă cineva de ziua ta!
  • Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
  •  Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Petru și Pavel cât mai frumoasă!
  • Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit și să ai parte numai de raze de soare în viață. Îți urez un sincer la Mulți Ani!
  • Fie ca în aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!
  • Astăzi, cu ocazia Sfinților Petru și Pavel îți urez să uiți de toate și să te bucuri în compania celor dragi de această zi frumoasă! La mulți ani!

Felicitări deosebite pentru persoanele care pe 29 iunie își serbează ziua numelui

  1. Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  2. Această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
  3. Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfinții Petru și Pavel cât mai frumoasă!
  4. Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Multi Ani!
  5. Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!
  6. Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  7. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La Mulți Ani!
  8. La mulți ani! Pentru că porți acest nume. Sfântul Petru/Pavel să-şi coboare ochii asupra ta şi să îți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.
  9. Să-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleaptă, viață lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!
  10. Bucură-te de această zi la fel de frumoasă ca tine și numele tău și zâmbește!
ADVERTISEMENT