Life

Mesaje, urări și texte de felicitare de Sfântul Alexandru, sărbătorit pe 30 august

29.08.2020 | 19:52
Mesaje urari si texte de felicitare de Sfantul Alexandru sarbatorit pe 30 august
Mesaje și urări de Sfântul Alexandru 2020. Sursa foto: ziarulunirea.ro
ADVERTISEMENT

Îți oferim cele mai frumoase mesaje, urări și texte de felicitare de Sfântul Alexandru, sărbătorit de Biserica Creștin Ortodoxă pe data de 30 august.

Mesaje și urări de Sfântul Alexandru

Iată cele mai frumoase dintre mesajele pe care le poți trimite cuiva care poartă numele Alexandra, Alexandru, Alexa ori alte derivate.

ADVERTISEMENT

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale, sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa îți aducă fericire si bucurie! Să ai parte de multa sănătate, sa ai sufletul curat si toate dorințele sa ti se împlinească! La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

ADVERTISEMENT

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

ADVERTISEMENT

La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoțească pretutindeni! Va doresc o zi de Sf. Alexandru cat mai frumoasa!

ADVERTISEMENT

Fie ca din această zi sfântă, in drumul lin al vieții dvs., sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa va aducă fericire si bucurie. Va doresc multa sănătate, sa aveți sufletul curat si toate dorințele sa vi se împlinească. La mulți ani!

La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

La mulți ani, Alexandra. In viată sa te împiedici de un bolovan de noroc, sa calci într-o balta de fericire, sa te stropești din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sănătoasă!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

ADVERTISEMENT