News

Mesajele cutremurătoare transmise de criminalul din Texas înainte de masacru: ”Voi trage într-o școală”

Înainte de a comite masacrul de la școala primară din Texas, Salvador Ramos, autorul crimelor, a postat mai multe mesaje de-a dreptul cutremurătoare în mediul online.
26.05.2022 | 11:13
Mesajele cutremuratoare transmise de criminalul din Texas inainte de masacru Voi trage intro scoala
Ce mesaje a postat Salvador Ramos, criminalul de la școala din Texas, înainte de a ucide 19 copii. Sursa foto: colaj Fanatik / Twitter
ADVERTISEMENT

Cel puțin 21 de persoane, dintre care 19 copii, și-au pierdut viața, marți, în urma unui atac armat asupra unei școli primare din Texas.

Ce mesaje a postat Salvador Ramos, criminalul de la școala din Texas, înainte de a ucide 19 copii

Înainte de a comite masacrul de la școala din Uvalde, acolo unde a ucis cel puțin 19 copii și 2 adulți, Salvador Ramos i-ar fi trimis o serie de mesaje text de-a dreptul terifiante unei fete pe care a cunoscut-o online.

ADVERTISEMENT

Cu lux de amănunte, criminalul descria cum tocmai își împușcase bunica și urma să deschidă focul asupra unei școli primare, relatează CNN.

În primul mesaj, a scris că vrea să-și împuște bunica. Al doilea mesaj a fost ”Mi-am împușcat bunica”. În al treilea mesaj, ultimul, scris cu 15 minute înainte de a ajunge locul tragediei, tânărul a scris ”Voi deschide focul într-o școală primară”.

ADVERTISEMENT

Fata de 15 ani care a conversat online cu atacatorul din Texas locuiește în Frankfurt, Germania. Ea a spus că a început să vorbească cu Salvador Ramos pe o aplicație de socializare pe 9 mai. Cei doi au conversat apoi aproape zilnic pe FaceTime, dar și pe alte aplicații.


Tânăra spune că, în conversațiile lor, Ramos a întrebat despre viața ei în Germania. ”Părea fericit și deschis atunci când vorbea cu mine”, a mai spus fata. Aceasta a mai dezvăluit faptul că criminalul i-ar fi spus că se simte destul de singur.

ADVERTISEMENT

În discuțiile dintre cei doi au fost și mesaje text care au alarmat-o pe fata din Europa. Într-unul din ele, Ramos i-a spus că ”a aruncat pisici moarte în casele oamenilor”.

Cum îl descriu colegii pe criminalul din Texas. Salvador Ramos era batjocorit de colegi

Un prieten apropiat al lui Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a spus că atacatorul din Texas era batjocorit la școală pentru modul în care se îmbrăca și pentru că familia lui era săracă.

ADVERTISEMENT

Sub protecția anonimatului, acesta a mai spus că Ramos început să vină din ce în ce mai rar la cursuri din această cauză.

Colegii îl mai descriu ca o fire ”emo”, care în ultima perioada a devenit din ce în ce mai agresiv din cauza modului în care era privit de colegi, notează DailyMail.

ADVERTISEMENT
Tags: