Fotbal intern

Mesajele de Crăciun ale echipelor din prima ligă a României! U Craiova şi CFR Cluj, urări speciale pentru fani! VIDEO + GALERIE FOTO

25.12.2019 | 11:06
Mesajele de Craciun ale echipelor din prima liga a Romaniei U Craiova si CFR Cluj urari speciale pentru fani VIDEO  GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Echipele din prima ligă a României le-au transmis mesaje de Crăciun fanilor, care au fost alături de favoriţi în 2019. Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Academica Clinceni au avut urări speciale pentru suporteri şi le-au transmis “Crăciun Fericit” cu ajutorul unor clipuri video.

Toate echipele din prima ligă a României, mesaje de Crăciun pentru fani

CFR Cluj le-a transmis un mesaj special de Crăciun suporterilor, fiind una dintre echipele din prima ligă a României care s-au gândit să le facă un mic cadou fanilor. Damjan Djokovic, Mateo Susic sau Mario Rondon le-au urat “Sărbători fericite” clujenilor printr-un clip video.

ADVERTISEMENT

Aceeaşi reţetă a fost folosită şi de Universitatea Craiova. Victor Piţurcă, Marcel Popescu, Sorin Cârţu, Andrei Ivan, Alexandru Cicâldău, Nicuşor Bancu sau Florin Gardoş le-au transmis un mesaj special de Crăciun suporterilor formaţiei din Bănie. Tot prin intermediul unor clipuri video, Academica Clinceni şi Poli Iaşi au avut mesaje speciale pentru suporteri cu ocazia Crăciunului.

CRĂCIUN FERICIT!

Pentru noi, Crăciunul înseamnă FAMILIE!Ne dorim ca noi toți cei din Familia CFR-istă să avem parte de Sărbători Minunate alături de cei dragi!Crăciun Fericit!

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Dienstag, 24. Dezember 2019

Urările de Crăciun ale echipelor din campionat. Ce mesaje au postat Dinamo sau FCSB

“Crăciun Fericit! Mulțumim pentru susținere și pentru atașamentul demonstrat pe toate stadioanele față de culorile clubului pe parcursul acestui an complicat, început în play-out și terminat pe locul 9 pe plan intern. Dincolo de obiective, bucurați-vă alături de cei dragi în aceste momente unice!”, a fost mesajul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Crăciun Fericit! FCSB le urează Crăciun Fericit tuturor românilor și, în mod special, suporterilor și partenerilor noștri! Roș-albaștrii vă doresc să aveți parte de Sărbători Fericite și cât mai multe împliniri!”, au scris cei de la FCSB. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Sărbători luminate!⁣ Întreaga echipă și staff-ul tehnic vă urează un Crăciun îmbelșugat, fericit, petrecut alături de cei dragi!⁣ #CraciunFericit”, au scris oficialii Viitorului pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Mesajele alb-albaștrilor de sărbători

️? Crăciun fericit în alb-albastru!#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Dienstag, 24. Dezember 2019

Sepsi Sfântu Gheorghe, mesaj bilingv pentru suporterii echipei

“Dincolo de obiective, bucurați-vă de aceste momente unice! A fost un an complicat, plin de urcușuri și coborâşuri! Dar acum e Crăciunul, totul strălucește! Sperăm împreună că toată această strălucire va rezista în sufletele noastre și după ce luminile se vor stinge și bradul va ieși din casă!

Sperăm împreună că vom privi și în 2020 lumea cu ochii copilului care își desface darurile în dimineața de Crăciun! FC Voluntari vă urează Sărbători Fericite”, a fost mesajul formaţiei ilfovene.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe a transmis urările de Crăciun printr-un mesaj bilingv, în limbile română şi maghiară. “Sepsi OSK le urează Crăciun Fericit tuturor suporterilor şi partenerilor noştri”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.10 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT