Mesajele din lumea interlopă după moartea liderului clanului Duduianu, Emi Pian

Claudiu Ilie   
în HotNews
04/08/2020, 11:15
Mesajele din lumea interlopă după moartea liderului clanului Duduianu, Emi Pian
Mesajele din lumea interlopă după moartea liderului clanului Duduianu, Emi Pian: ”A murit șeful României”. Sursa foto: Facebook

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, considerat a fi unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, a murit în urma unui conflict în stradă.

Crima a avut loc în sectorul 6 al Capitalei. Liderul clanului interlop Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost grav rănit și transportat la spital, unde a murit.

Din primele informații, Florin Mototolea, numele real al interlopului, ar fi fost omorât de membrul unui clan rival din București.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis. Ce mesaje transmit oamenii din lumea interlopă

Conform informațiilor autorităților, Emi Pian nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator.

Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizibile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Este durere mare în lumea interlopilor după ce liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost executat in stil mafiot, în dimineața zilei de 4 august. Deja, în mediul online au început să apară foarte multe mesaje din lumea apropiaților celui decedat în această dimineață.

”A murit șeful României”

Florin Mototolea era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. După ce vestea morții sale s-a răspândit, apropiații săi au început să reacționeze pe internet, plângându-l vizibil afectați de ceea ce s-a întâmplat.

”A murit șeful României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un prieten de-al său pe Facebook.

Apoi, un alt prieten al fostului interlop, Robert din Apărători, a postat tot pe Facebook: ”Unchiul meu mândria noastră valoarea României EMI PIAN”.

”A fost omorât frățioru nostru, nu rămâne asa”, a scris, amenințător, un alt apropiat al lui Pian.

Ultimele imagini publice cu Emi Pian în viață sunt de la o petrecere, la care cântau cunoscuții maneliști, Florin Salam şi Costel Biju. În filmare apare alături de mai mulți membri ai familiei sale. Recent, clanul Duduianu a revenit în atenție după ce poliția a făcut mai multe percheziții într-un dosar de șantaj.

Închide ×