News

Mesajele disperate trimise de fratele lui Florin Salam din spital: ”Nu mai scap. Scoateți-mă de aici că mă omoară”

07.08.2020 | 07:52
Mesajele disperate trimise de fratele lui Florin Salam din spital Nu mai scap Scoatetima de aici ca ma omoara
ADVERTISEMENT

Informații noi ies la iveală în cazul fratelui manelistului Florin Salam care este internat la Matei Balș în stare gravă fiind infectat cu COVID-19. Renumitul interpret de muzică de petrecere a declarat că medicii nu comunică cu familia, neștiind ce se întâmplă cu Neluțu care le-a trimis numeroase mesaje de disperare în ultima perioadă.

Bărbatul susține că medicii îl ignoră și chiar i-au sugerat să meargă la ghicitoare. Enervat peste măsură de situația neplăcută prin care trece fratele său, Florin Salam a făcut publice mesajele trimite de acesta de pe patul de spital, din perioada în care Neluțu nu era intubat.

ADVERTISEMENT

Neluțu le-a spus rudelor că nu mai scapă cu viață din spital, temându-se că va muri. În plus, acesta a cerut de nenumărate ori familiei să-l scoată de la Matei Balș pentru că vrea să scape cu viață, însă nimeni nu a putut face nimic pentru el.

Mesaje de disperare trimise de Neluțu, fratele lui Florin Salam, din spital

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, sunt doar o parte din mesajele de disperare trimise de Neluțu interpretului de muzică de petrecere Florin Salam, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul manelist nu știe ce să mai facă pentru a-și ajuta fratele, subliniind faptul că lasă totul în voia lui Dumnezeu. Manelistul nu are nicio putere chiar dacă are posibilități financiare, precizând că nu-l ajută nimeni să afle ce se întâmplă cu fratele său.

„Ce să mai zic… Nu știu ce să mai răspund. Dumnezeu știe mai bine ce e și poate în situația mea sunt mai mulți oameni care nu au putere. Suntem cine suntem și nu avem nicio putere să facem nimic, dar sunt oameni mult mai necăjiți care… ăia ce să mai zică?

ADVERTISEMENT

Nu au nicio posibilitate. Noi care avem o posibilitate, nu ne ajută nimeni”, a declarat Florin Salam, potrivit sursei menționate mai devreme.

Fratele lui Florin Salam, în stare gravă din cauza noului tip de coronavirus

Fratele lui Florin Salam a ajuns la spital în urmă cu două săptămâni fiind internat prima oară la Floreasca, ulterior fiind transferat la Matei Balș unde starea sa de sănătate s-a agravat.

ADVERTISEMENT

Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară, boli care îngreunează lupta cu COVID-19. În momentul de față starea bărbatului este una complicată fiind intubat.

ADVERTISEMENT