Fotbal international

Mesajele emoționante primite de Luis Enrique de la Lionel Messi și Josep Bartomeu. Ce i-au transmis

30.08.2019 | 14:24
Mesajele emotionante primite de Luis Enrique de la Lionel Messi si Josep Bartomeu Ce iau transmis

Fostul selecționer al Spaniei, Luis Enrique, a anunțat joi seară decesul fiicei sale, Xana, la numai 9 ani, din cauza unui cancer osos descoperit cu 6 luni în urmă și care n-a putut fi oprit. Întreaga lume a fotbalului a fost cutremurată de veste. Fostul antrenor al Barcelonei a primit mai multe mesaje emoționante de la foștii elevi, printre care Lionel Messi și Luis Suarez. Președintele catalanilor, Josep Bartomeu, i-a scris o postare prin care își exprimă regretele.

Mesajele emoționante ale lui Lionel Messi și Josep Bartomeu pentru Luis Enrique

Luis Enrique a primit mai multe mesaje emoționante din partea lumii fotbalului. Lionel Messi, fostul său elev de la Barcelona, a postat pe rețelele de socializare câteva rânduri pentru tehnicianul spaniol: „Condoleanțele mele lui Luis Enrique și întregii familii în aceste momente foarte dificile. Suntem alături de tine, mister, îți transmit toată puterea din lume”.

Sergio Ramos i-a transmis și el un mesaj fostului selecționer: Mister, toată susţinerea şi afecţiunea noastră, ţie şi familiei. Nu sunt cuvinte, dar noi vom fi mereu alături”.

Președintele Barcelonei, Josep Bartomeu, a scris pe contul de Twitter un mesaj de susținere pentru Luis Enrique: „Toată compasiunea și suportul nostru se duc către Luis Enrique, soției și întregii familii în aceste momente grele. Toată familia Barcelonei este îndurerată de pierderea Xanei. Condoleanțele noastre pentru familia Martinez Cullel”.

Foștii rivali de la Real Madrid au ținut un moment de reculegere pentru Luis Enrique

Foștii rivali de la Real Madrid au ținut un moment de reculegere pentru Xana, chiar înainte de începerea antrenamentului de vineri dimineață. „Echipa a ținut un minut de reculegere înainte de începutul antrenamentului pentru decesul fiicei lui Luis Enrique”, au postat pe Twitter madrilenii. „Clipe de multă durere și suferință. Odihnește-te în pace, Xanita!”, i-a transmis Luis Suarez.

Xana, fiica lui Luis Enrique, a decedat joi seară, în urma unei lupte de câteva luni cu un cancer osos descoperit în urmă cu jumătate de an, dar tatăl ei a ținut departe de toată lumea chinul prin care trecea împreună cu familia lui. Și care explică acum foarte clar de ce a renunțat Luis Enrique la banca tehnică a naționalei spaniole în iunie.

  • „Sentimentele mele sincere către prietenul meu Luis Enrique pentru pierderea fiicei sale Xana. Fie ca Dumnezeu să mângâie inima familiei. Multă putere în acest moment dificil” – Rivaldo
  • 49 de ani a împlinit Luis Enrique pe 8 mai