Life

Mesajele primite de Mirela Vaida de la Magdalena Șerban! Prezentatoarea de la Acces Direct, amenințată de criminala de la metrou?

22.03.2021 | 08:17
Mesajele primite de Mirela Vaida de la Magdalena Serban Prezentatoarea de la Acces Direct amenintata de criminala de la metrou
Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost atacată, vineri, în direct de o femeie dezbrăcată, iar acum au ieșit la iveală mesajele primite de gazda de la „Acces Direct” de la criminala de la metrou. Să fie prezentatoarea de la Antena 1 amenințată de Magdalena Șerban? 

Vedeta a mărturisit că, în urmă cu o lună, a început să primească mai multe mesaje pe contul de Youtube de la o femeie care se numește exact la fel ca femeia care a împins două persoane în fața metroului în urmă cu mai bine de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, contul cu numele Magdalena Șerban a fost creat în septembrie 2020, nu are conținut video și este urmărit de numai cinci persoane. De pe acest cont Mirela Vaida a primit mai multe mesaje de amenințare, care fac referire și la perioada în care este închisă criminală.

Mirela Vaida, mesaje de amenințare de la criminala de la metrou? Cum s-a gândit la ea

Mirela Vaida a trăit clipe de coșmar în urmă cu trei zile când o femeie a încercat să o lovească cu o cărămidă. Prezentatoarea de la Antena 1 a rămas șocată când a văzut-o în platou pe femeia dezbrăcată, care s-a recomandat drept Magdalena Șerban, cunoscută ca și „criminala de la metrou”.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” a făcut imediat legătura și a mărturisit că s-a informat ce se întâmplă acum cu femeia al cărei caz l-a prezentat și ea la Acces Direct. Vedeta știe că inculpata este în spatele gratiilor, dar tot nu se simte în siguranță.

„Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii. Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea era laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a spus gazda de la Acces Direct după incident.

Mirela Vaida, amenințată de criminala de la metrou? Ce mesaje a primit vedeta Acces Direct

„Mirela, să îți cadă soarta mea în sufletul tău, să faci bebei în… De ce m-ai pus fă pe Acces Direct?”, a scris Magdalena Șerban într-un mesaj transmis în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

„Bă, să vii la Târgșor, să vedem dacă acolo mai ai limbariță”, este un alt comentariul lăsat de criminala de la metrou.

„Zi, fă, Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct? Hai, că vedem ea în 16 ani”, a mai scris Magdalena Șerban, mesaj care face referire la perioada pentru care este închisă în spatele gratiilor pentru fapta sa oribilă.

Ultimul comentariu a stârnit un val de reacții din partea admiratoarelor Mirelei Vaida, care i-au sărit în apărare. Internauții și-au dat seama că ar putea avea de a face cu criminala de la metrou, precizând că vedeta de la Antena 1 nu are nicio vină pentru fapta sa.

Prezentatoarea doar a arătat lumii cazul Magdalenei Șerban în emisiunea Acces Direct, criminala fiind condamnată la închisoarea pe viață pentru că a împins în fața metroului două femei. Din păcate, una dintre ele a murit. Avea 25 de ani.

Criminala de la metrou ar putea ieși în următorii 16 ani, mai ales că a efectuat deja 3 ani din pedeapsă, Mirela Vaida informându-se despre acest aspect imediat după incidentul din platoul Acces Direct de vineri, 19 martie 2021.

„Ce ai cu Mirela? Ea doar a prezentat cazul tău, nu din cauza ei ești la pușcărie… Dacă ești femeia care a omorât acea fată la metrou, îți zic că ți-ai făcut-o cu mâna ta, ce credeai că se întâmplă dacă omori un om?

Cu ce e de vină Mirela că tu ai omorât un om? Ai nevoie de ajutor, tratează-te, apoi vino și zi ce ai de zis, că ea nu are nici o vină, e doar o prezentatoare care a prezentat un caz, atât…”, a fost răspunsul unei admiratoare a Mirelei Vaida la adresa Magdalenei Șerban.

ADVERTISEMENT
Tags: