Life

Mesajele vedetelor de 8 Martie. Imagini și amintiri emoționante dezvăluite de Ziua Femeii

08.03.2021 | 10:26
Mesajele vedetelor de 8 Martie Imagini si amintiri emotionante dezvaluite de Ziua Femeii
Ce mesaje au transmis vedetele de 8 Martie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De 8 Martie, paginile rețelelor de socializare sunt pline cu mesaje pozitive, urări și imagini de colecție. Vedetele din România sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii  în familie, cu copiii sau cu prietenii. 

Mesajele vedetelor de 8 Martie

Ziua Femeii este specială și pentru vedete care marchează momentul și pe rețelele de socializare, acolo unde sunt urmărite de sute de mii/milioane de admiratori. În timp ce unele celebrități publică fotografii cu ele sau cu copiii, altele își amintesc cu iubire de cele care le-au dat viață.

ADVERTISEMENT

Andra, în lacrimi de 8 Martie

Cântăreața Andra mărturisește că, de când a devenit mamă, ziua de 8 Martie este copleșitoare.

“Sunt mamă de 10 ani și încă nu m-am obișnuit cu ideea! Pare prea frumos să fie adevărat: am doi copii minunați și de fiecare dată când îmi oferă flori mă emoționez și îmi dau lacrimile. La mulți ani tuturor femeilor! Vă urez să fiți mereu apreciate și iubite pentru felul vostru de a fi și a dărui!”, a scris Andra pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Connect-R, mesaj pentru Misha, de 8 Martie: “Eşti îngerul copilului nostru”

Conncet-R și Misha au divorțat de aproape 4 ani, dar își cresc fetița împreună și au reușit să rămână prieteni, iar, astăzi, de 8 Martie, cântărețul a făcut un gest care spune multe despre el. Artistul îi mulțumește public fostei soții pentru că este o mamă adevărată, “îngerul copilului nostru”.

“Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru”, este mesajul publicat de Connect-R, de 8 Martie, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Flavia Mihășan, imagine cu burtica de gravidă de 8 Martie

Însărcinată pentru a doua oară, fosta asistentă TV, Flavia Mihășan, a marcat ziua de 8 Martie, făcând publică o fotografie în care apare cu burtica de gravidă expusă.

“La multi ani, femei de pretutindeni! La mulți ani, mama mea dragă! ❤️🕊”, este mesajul transmis de Flavia Mihășan, de Ziua Femeii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Oana Roman, imagine de colecție de 8 Martie

Oana Roman a publicat, de Ziua Internațională a Femeii, o fotografie de colecție, în care apare alături de mama, Mioara Roman, sora sa, Catinca Roman, nepoata sa, Calina, și de fiica sa, Isabela.

“Este singura poză pe care o am în care suntem toate femeile din familie! 3 generații împreună. La mulți ani tuturor femeilor, ele sunt viață pentru ca doar ele dau viață.”, este masajul transmis de Oana Roman pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Claudia Pătrășcanu, cu cei doi copii de 8 Martie

Aflată în divorț și proces de custodie pentru cei doi copii, cântăreața Claudia Pătrășcanu a publicat de 8 Martie o fotografie emoționantă, în care apare alături de Nicolas și Gabriel, băieții pe care îi are cu Gabi Bădălău, și a dezvăluit ce a învățat de când a cunoscut cel mai puternic sentiment: acela de a fi mamă.

“La mulți ani tuturor femeilor și mamelor, vă doresc să aveți parte de cele mai multe bucurii! 😊💋

Ce am învățat de când sunt mamă?
Am învățat că, în ciuda oboselii, a stresului din primele luni, este important să ne bucurăm de bebelușii noștri și că acele momente sunt de neprețuit, iar perioada când ei sunt mici este foarte scurtă.😊
Am învățat să nu fiu exigentă cu mine însămi.
Am învățat să îmbrățișez schimbarea.
Am învățat să-mi ascult instinctul.
Am învățat că a fi mama nu anulează faptul că sunt în primul rând femeie, am învățat să fiu mai bună și mai atentă cu cei din jurul meu, am învățat să mă organizez mai bine și mai rapid, am început să simt și să văd lucrurile care contează cu adevărat, am devenit un om și mai bun. Am cele mai frumoase flori din lume și toată dragostea lor. Ei sunt prioritatea mea și universul meu!❤️ Tu ce ai învățat de când ai devenit mama?😊”, a scris cântăreața Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Ioana Ginghină, echilibristică de 8 Martie și nu numai

Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit, de 8 Martie, că viața ei este un carusel plin de emoții și experiențe și le-a urat tuturor femeilor să nu cadă pradă toxicității și negativității cu care se pot întâlni la orice pas.

“LA MULTI ANI, FEMEIE! Ai grija de tine! ❤️ Exact așa mă simt în fiecare dimineață și asta pentru că am un stil de viață foarte diferit față de majoritatea oamenilor pe care îi cunosc.

Lucrez foarte mult, repetiții la teatru, spectacole, filmări, scoala de actorie, diverse ședințe foto pentru promovarea produselor…etc. Indiferent dacă îmi place sau nu, singurul mod în care pot să-mi gestionez stilul de viață pe termen lung și să fiu vestelă și sănătoasă este să am grijă, în mod autentic de mine, pe mai multe planuri. Ca femei, suntem predispuse să ne încărcăm cu multă toxicitate și negativitate din mediul nostru. Există o mulțime de emoții neprocesate, în special de la partenerii noștri și membrii apropiați ai familiei – cum ar fi părinții, surorile și frații sau de la cei mai buni prieteni. Și când lucrezi și cu o mulțime de oameni, cu siguranță trebuie să-ți rezolvi emoțiile și să îți actualizezi rutina de auto-îngrijire. Îmi place să meditez, să învăț un dans nou de pe TikTok, să citesc, să fac sport, să gătesc, sa fac bai lungi si calde cu uleiuri esențiale. Găsesc zilnic timp măcar pentru una dintre plăcerile mele și asta mă face să reușesc să rămân plină de energie în fiecare zi. Și tu? Care este ritualul tău preferat de auto-îngrijire?”, este mesajul actriței Ioana Ginghină, de 8 Martie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

 

Mihai Morar, fotografie emoționantă cu mama de 8 Martie

Tată de trei fete, Mihai Morar are o relație deosebită cu mama sa, iar de 8 Martie i-a dedicat celei care l-a adus pe lume o poezie scrisă de Grigore Vieru.

“MÂINILE MAMEI 👐

Când m-am născut, pe frunte eu
Aveam coroană-mpărătească:
A mamei mână părintească.

Copii am. Dar și-acum când
Vin zorii noaptea s-o destrame
Găsesc pe frunte mâna mamei”, sunt versurile cu care, cu siguranță, realizatorul radio și tv și-a emoționat mama.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Alina Pușcaș, sexy de 8 Martie

Una dintre cele mai active mămici din showbiz, Alina Pușcaș a publicat pe Instagram o imagine în care afișează o atitudine de învingătoare, însoțită de un mesaj pozitiv dedicat tuturor femeilor.

“La mulți ani, nouă! ✨💫🌺🌸
Să ne fie bine și sa fim fericite, cât mai fericite 😉😍😊
Happy international woman’s day!”, este mesajul transmis de prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_)

Carmen de la Sălciua, fotografie cu mama ei

Cântăreața Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram cum arată mama ei, căreia îi datorează parcursul în viața profesională și personală.

“Încă de la primul meu scâncet ai vărsat prima lacrimă! O lacrimă de fericire după care au urmat lacrimi de dor, de mândrie, de tristete, dar pentru mine toate lacrimile tale au fost diamante! Pentru că au curs din iubire! Din iubirea pură a unei mame pentru puiul ei! Ai răbdat de multe ori să avem noi, ți-ai înnodat lacrimile în gât când ne vedeai ca plecam și suntem mereu pe drumuri, dar cu siguranța spuneai rugăciuni nenumărate sa ne păzească Dumnezeu pașii mereu. Pentru toate astea și pentru multe altele, Mama e Unică! Te iubesc cu toată fiinta mea ❤️
La mulți ani!”, este mesjul emoționant publicat de Carmen de la Sălciua pe Instagram, acolo unde a făcut publică o fotografie care arată ce legătură specială are cu mama ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

Dorian Popa, cu Cheluțu’ în brațe, de 8 Martie

“Tăticul vloggerilor din România”, cum i se mai spune artistului Dorian Popa, a publicat pe pagina de socializare Instagram o fotografie în care apare îmbrățișâmdu-l pe Cheluțu’, de 8 Martie.

“LMAAA tuturor femeilor de 8 MARTIE ❤️”, a scris Dorian Popa în descrierea imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Iuliana Tudor, mesaj pentru femei de 8 Martie

Cântăreața și prezentatoarea TV Iuliana Tudor și-a început Ziua Femeii cu un citat motivațional semnat de Coco Chanel: “Păstrează-ti tocurile, capul și standardele înalte!”

“La mulți ani! Femei, mame, soții, fiice, surori! Fiți Femei înainte de orice altceva! Iubiți și lăsați-vă iubite! ❤ ‘Păstrează-ti tocurile, capul și standardele înalte!’ “ este mesajul publicat de Iuliana Tudor pe Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iuliana Tudor (@iulianatudor_)

Dana Budeanu, feministă de 8 Martie

Mamă de gemene, Dana Budeanu și-a dezvăluit latura emoțională de Ziua Femeii.

“Femeia aceea infinită… atât cât să ne nască pe noi. Noi care suntem universul, universul care este femeia. Infinitul pentru el, doar unul și niciun altul. Infinitul din femeia care nu pornește decât o dată într-o viață și care nu se mai oprește, căci infinitul este fără de sfârșit peste toate viețile și doar în toate femeile. Și din toate, în cele mai puține pornește, în puținele pe care le ‘ating’ cei și mai puțini. Puținii care știu unde este infinitul”, este mesajul publicat de Dana Budeanu pe Instagram, însoțit de o imagine în care apare cu spatele, ce se dorește misterioasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Săvuică, de 8 Martie

“Femeie, iubește-te și cultivă-ți feminitatea. Un dar prețios ce îți este oferit prin naștere. De 8 Martie, vă doresc să fiți conștiente de valoarea voastră, de dreptul de a fi apreciate, respectate și iubite”, a transmis și Dana Săvuică pe pagina de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Savuica (@danasavuica)

 

ADVERTISEMENT