Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 10 martie 2023. Călătorie pentru Leu. Cheltuieli pentru Pești

Mesajul astrelor pentru zodii, 10 martie 2023. În cursul zilei de vineri se anunță o călătorie pentru Leu. Cheltuieli pentru Pești.
10.03.2023 | 06:54
Mesajul astrelor pentru zodii 10 martie 2023 Calatorie pentru Leu Cheltuieli pentru Pesti
Mesajul astrelor pentru zodii, 10 martie 2023. Care sunt previziunile complete. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale în ultima zi lucrătoare din săptămână. Descoperă în cele ce urmează care sunt aspectele majore pentru fiecare nativ în parte.

Mesajul astrelor pentru zodii, 10 martie 2023. Care sunt previziunile complete

Berbec

Stai excelent la capitolul carieră. Se anunță o zi numai bună pentru a primi o mărire de salariu sau pentru a urca pe scara ierarhică.

ADVERTISEMENT

Taur

Conflict cu persoana iubită din cauza modului în care vedeți lucrurile. E posibil ca apele să fie tulburi o perioadă destul de lungă.

Gemeni

Cuvântul de ordine este relaxare. Simți nevoia să iei o pauză de la domeniul profesional și să-ți încarci bateriile undeva la aer curat.

ADVERTISEMENT

Rac

Liniște și armonie. În sfârșit, ai reușit să faci pace cu tine și cu problemele care te-au măcinat atât de mult în trecut.

Leu

Pleci într-o călătorie de neuitat. Sunt șanse mari să ajungi la o persoană care te-a invitat de multă vreme la ea, poate te muți acolo.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Lasă în plan secund nevoile personale și focusează-te mai mult pe timpul de calitate petrecut alături de familie și persoanele dragi.

Balanță

Vrei să aduni mai mulți bani în conturi și te gândești serios să-ți cauți un loc de muncă mult mai bine plătit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E timpul să încerci lucruri și activități noi, chiar dacă nu sunt tocmai în zona ta de confort. Poți învăța lecții importante.

Săgetător

Te preocupi de ideile și planurile de viitor, dar nu uiți să îți faci bagajele pentru o scurtă vacanță la final de săptămână.

Capricorn

Renunță la oamenii care te trag în jos și nu te lasă să evoluezi. Selectează-i numai pe cei alături de care poți crește frumos.

Vărsător

Cupidon are pregătită o săgeată în direcția ta. Cunoști o persoană interesantă care îți fură mințile și inima.

Pești

Sunt șanse mari să apară cheltuieli neașteptate, oricât de mult ai vrea să le eviți. Nu strică să ai o rezervă de bani prin casă.

ADVERTISEMENT