Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 17 aprilie 2023. Berbecii se bucură, Peștii redescoperă iubirea

Mesajul astrelor pentru zodii în a doua zi de Paști. Predicții pentru începutul de săptămână, luni, 17 aprilie 2023. Ce se întâmplă cu nativii.
17.04.2023 | 07:36
Mesajul astrelor pentru zodii 17 aprilie 2023 Berbecii se bucura Pestii redescopera iubirea
Mesajul astrelor pentru zodii în a doua zi de Paști. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au pregătit o serie de noi mesaje despre destinul zodiilor. De data aceasta sunt valabile pentru a doua zi de Paști, luni, 17 aprilie 2023, care este și un început de săptămână. Nativii primesc vești bune și foarte bune, mai ales Berbecii și Peștii.

Mesajul astrelor pentru zodii. Ce vești primesc nativii luni, 17 aprilie 2023

Iubirea va pluti în aer pentru unii nativi, iar pentru alții se vor întâmpla lucruri de-a dreptul miraculoase, ca un semn de protecție divină. De asemenea, unii dintre ei vor avea bucurii în plan profesional, iar alții în plan personal. Horoscopul integral, în rândurile următoare:

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor petrece timp cu familia și se vor bucura de faptul că sunt alături de toți cei dragi. Se vor destinde și își vor deschide sufletul. Nu vor lipsi glumele bune sau rememorarea unor evenimente din copilărie, care vor provoca râsul.

Taur

Taurii vor munci de zor și se vor distra în același timp. Asemeni Berbecilor, vor avea posibilitatea și să se bucure de toți cei dragi, ca în vremurile bune. Nativii se vor regăsi pe ei înșiși și vor face pace cu trecutul lor, după o perioadă cam agitată.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii se vor distra până în zori. Vor merge la o petrecere, alături de toți cei dragi și vor lăsa acasă toate grijile. Se vor simți foarte bine, în largul lor și nimeni nu le va putea strica buna dispoziție. Aveau nevoie de un astfel de moment.

Rac

Racii vor ierta o persoană care le-a greșit cam mult în ultima vreme. Nu vor mai acorda atenție răutăților și îi vor mai oferi acesteia o șansă. Împăcarea va fi una frumoasă și va oferi nativilor Rac o lecție extrem de importantă pentru destinul lor.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor binedispune pe toți cei dragi. Vor face glume și vor aminti de vremuri din trecut, amuzante. Atmosfera va fi una foarte plăcută. Aceasta va fi completată de vizita unor persoane apropiate. Se va mânca și se va ține o petrecere până în zori.

Fecioară

Fecioara va fi atrasă de o persoană pe care abia a cunoscut-o la un eveniment recent. Va fi ușor timidă zodia în a-și arăta simpatia, dar în cele din urmă își va face curaj și așa își va face o relație frumoasă. Se prevede a fi una pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța va da lovitura la început de săptămână. A doua zi de Paști le oferă posibilitatea de a-și deschide afacerea mult visată. Se vor face multe drumuri, se vor semna acte, se va sta la coadă ore în șir, de acum încolo, dar nu vor mai conta.

Scorpion

Scorpionul va trăi un sentiment unic la început de săptămână. Își va învinge o temere, în urma unei experiențe inedite, încărcată de adrenalină și suspans. Cu toate acestea, Scorpionii vor deveni mai încrezători în propriile forțe și vor reuși să-și îndeplinească un scop.

Săgetător

Săgetătorii sunt pe punctul de a lua o hotărâre care le va schimba viața. Este momentul să facă un pas decisiv în carieră, pentru a îmbrățișa noul destin care le bate la ușă. Se prevede multă armonie și un buget mai consistent în conturile bancare.

Capricorn

Capricornii vor fi o mână de sprijin la început de săptămână. Toată lumea din jurul lor se va baza pe ei, în urma unui eveniment, deoarece le-au descoperit puterea și sentimentul de siguranță pe care îl oferă. Capricornii trebuie să acționeze cu multă prudență,

Pești

Vești bune în plan sentimental pentru Pești. Vor redescoperi iubirea, după o perioadă lungă de singurătate. La un eveniment ar putea face cunoștință cu aceasta. Trăirile vor fi unice, profunde și cu gânduri serioase. Orgoliul va fi lăsat la o parte.

ADVERTISEMENT