Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 17 februarie 2023. Succes pe linie pentru Raci, pierderi pentru Lei

Care este este mesajul astrelor pentru finalul săptămânii, 17 februarie 2023. Racii se vor bucura de un succes enorm, iar Leii vor avea parte de pierderi majore.
17.02.2023 | 07:37
Mesajul astrelor pentru zodii 17 februarie 2023 Succes pe linie pentru Raci pierderi pentru Lei
Mesajul astrelor pentru finalul săptămânii. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au un nou mesaj pentru nativi, specific zilei de vineri, 17 februarie 2023. Momente surprinzătoare pentru acestea, caracterizate atât de bucurii, cât și de supărări. Racii, de exemplu, vor cunoaște succesul, iar Leii vor suferi niște pierderi semnificative.

Mesajul astrologilor pentru nativi, la final de săptămână

De asemenea, unele zodii vor avea revelații. Își vor da seama cât de binecuvântate sunt, iar altele se vor pune pe treabă și nu vor mai amâna lucruri care pot aduce schimbări frumoase destinului lor. Descoperă mai jos întregul horoscop.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor fi foarte determinați vineri să facă un lucru pe care l-au tot amânat de-a lungul timpului. Vor da dovadă de pasiune și se vor redescoperi pe ei înșiși. Totodată, vor renunța la invidie și gelozie și se vor axa doar pe lucrurile pozitive din viața lor.

Taur

Taurul va avea o zi plină de relaxare. Asta înainte de un weekend ce va fi cam obositor, deoarece vor merge la muncă. Unii dintre ei, căci alții se pregătesc de două zile romantice, la munte sau în destinații exotice. S-ar putea lăsa chiar cu cereri în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor da startul distracției vineri. Vor organiza un eveniment la care vor invita multă lume bună. Se va dansa, se va mânca tradițional și se va cânta până în zori. Astrologii îi îndeamnă să nu facă exces, pentru a evita problemele de sănătate.

Rac

Racilor le va merge foarte bine o afacere pe care abia au lansat-o. Lumea se va arăta interesată, deci se anunță clienți într-un număr destul de mare. Racii se vor simți foarte împliniți și își vor abține cu greu sentimentele de fericire de care vor avea parte.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii, însă, se confruntă cu pierderi financiare. Se va întâmpla mai mult din neatenție, deoarece au cam risipit din banii strânși. Vor căuta soluții în stânga și în dreapta, dar în cele din urmă își vor reveni. Ei sunt sfătuiți să renunțe la a mai cheltui peste măsură.

Fecioară

Fecioara va fi mai deschisă față de cei care o înconjoară. Asta după ce i se va reproșa că este foarte secretoasă, în raport cu informațiile pe care vrea să le afle. Lucrurile se vor schimba pentru acest nativ, unul dintre cei mai reci ai horoscopului.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța va fi cu capul în nori întreaga zi. Va fi foarte încântată de cum merg lucrurile în viața ei, în ultima vreme, încât va uita de realitate. Această stare visătoare o va ajuta să-și îndeplinească, însă, multe dorințe, în pofida aparențelor.

Scorpion

Scorpionul va face o descoperire surprinzătoare, ce are legătură cu o persoană apropiată. Va fi nedumerit dacă să vorbească despre ceea a aflat, dar astrologii îl îndeamnă să ia mai întâi legătura cu chiar cu cel implicat. Astfel, va evita conflictele sau momentele de supărare.

Săgetător

Săgetătorii vor lăsa deoparte toate grijile și vor încerca un lucru pe care de multă vreme și l-au propus să-l facă. Curajul lor va fi unul de nestăpânit, dar astrologii îi îndeamnă să aibă grijă și să se gândească de două ori înainte de ”acțiune”.

Capricorn

Capricornii își fac bagajul și pleacă într-o vacanță de vis. Vor petrece un weekend magic alături de persoana iubită, căreia i-au pregătit o surpriză extrem de romantică. Relația va deveni mai solidă și mai frumoasă, după ce era la un pas de destrămare.

Vărsător

Vărsătorii vor fi plini de energie la finalul săptămânii. Vor uimi prin cheful lor de muncă și prin rezultatele ce le vor aduce în urma implicării. Datorită acestei situații, nu vor lipsi invidiile din partea colegilor, dar laudele vor apărea din partea șefului lor.

Pești

Peștii vor avea o revelație. Vor conștientiza cât de importantă este viața lor, în comparație cu a altora. O vor prețui mai mult și vor trece la fapte și mai bune. Urmează o schimbare de destin radicală, cu beneficii pe toate planurile.

ADVERTISEMENT