Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 18 aprilie 2023. Balanța face o alegere, Taurul e fericit

Mesajul astrelor pentru zodii, 18 aprilie 2023. Balanța face o alegere la început de săptămână, iar Taurul se declară fericit.
18.04.2023 | 07:03
Mesajul astrelor pentru zodii 18 aprilie 2023 Balanta face o alegere Taurul e fericit
Mesajul astrelor pentru zodii, 18 aprilie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru Berbeci este să mai lase deoparte orgoliul. Pe de altă parte, Gemenii, dar și Fecioarele ar fi bine să fie mai atente la oamenii din jurul lor. Pentru Capricorni în schimb se anunță un nou început din punct de vedere amoros.

Mesajul astrelor pentru zodii, 18 aprilie 2023. Racii își fac singuri probleme

Berbec

Consideri că mândria ta este mai presus de orice, indiferent de situație. Mesajul astrelor pentru tine este să lași orgoliul deoparte dacă vrei ca lucrurile frumoase să se întâmple în viața ta. Unii oameni nu se apropie de tine tocmai din aceste motivele.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua de marți te găsește fericit pe toate planurile. Ai parte de liniște în relația de cuplu, dar și în familie. Mai mult de atât, la muncă parcă este o perioadă care trece altfel, iar lucrurile merg și ele mult mai bine. Profită de moment pentru că nu se știe când situația se va schimba.

Gemeni

Mesajul astrelor pentru tine este să fii atent la oameni și mai mult de atât la ce lucruri îți ascund. Sunt câteva persoane în jurul tău care nu sunt deloc sincere, iar mai devreme sau mai târziu vei avea doar de pierdut. Mai bine stai departe cât timp mai poți.

ADVERTISEMENT

Rac

Lucrurile îți merg cât se poate de bine, însă alegi să îți faci singuri probleme. Diseci o problemă simplă constant și tot tu ajungi să fii irascibil. Mai bine controlează-ți atitudinea față de cei din jurul tău și lasă scenariile deoparte pentru că nu îți aduc niciun beneficiu.

Mesajul astrelor pentru zodii, 18 aprilie 2023. Scorpionii au parte de mici conflicte

Leu

Dragostea plutește în aer pentru tine, marți, 18 aprilie. În sfârșit îți găsești liniștea alături de o persoană specială și lucrurile se așează în cazul tău. Fii deschis la noutate și bucură-te de aceste momente, pentru că unii doar visează la ele.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Riști să fii trădat de oameni la care te aștepți mai puțin. Încearcă să nu mai povestești tuturor planurile tale, pentru că totul s-ar putea întoarce împotriva. Unii oameni doar așteaptă să eșuezi, iar mai apoi să culeagă laudele după tine.

Balanță

Ești pus în fața unei alegeri importante la început de săptămână. Ai tot amânat această situație, însă iată că după sărbătorile pascale nu mai e cale de întoarcere. A venit momentul să îți dai seama ce îți dorești pe plan profesional și poate chiar să riști.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te așteaptă niște mici conflicte în relația de cuplu. Nu sunt grave, însă sunt suficiente cât să îți altereze starea de spirit. Mesajul astrelor pentru tine este să mai lași de la tine. Poate partenerul tău nu vede anumite aspecte, însă tu poți să limpezești situația.

Vărsătorul are nevoie de o pauză

Săgetător

Ai grijă la ce spui marți. Trei ceasuri rele pentru tine sunt anunțate, așa că atitudinea și cuvintele ar putea să îți creeze mari probleme. Mai bine fii imparțial astăzi și vei avea doar de câștigat la locul de muncă.

Capricorn

Un nou început pe plan amoros pentru tine. Apare o persoană, fie ea deja cunoscută, ori nouă în viața ta care îți va da lumea peste cap într-un sens pozitiv. Deschide-ți inima pentru că nu ai nimic de pierdut. Ar putea fi cea mai frumoasă experiență trăită până acum.

Vărsător

Mesajul astrelor pentru tine este să iei o pauză de la gândurile negative și de la stres. Ți-ai obosit atât de mult creierul și fizicul încât simți că nimic nu mai are rost în jurul tău. Poate a venit momentul să schimbi tactica și să te aștepți și la lucruri mai bune.

Pești

S-ar putea să primești niște bani marți la care sperai de multă vreme. Ar putea fi suma necesară pentru îndeplinirea unui mare vis. Profită de această șansă pentru că o așteptai și de altfel o și meriți.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100...
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100 de milioane €, dar au avut parte de o mare surpriză
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Apa de la robinet, interzisă în locul cel mai iubit de români. Nici...
Apa de la robinet, interzisă în locul cel mai iubit de români. Nici alcool nu ai voie să bei
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde