Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 20 mai 2023. Săgetătorii și Peștii riscă să intre în conflicte

Mesajul astrelor pentru 20 mai 2023. Ziua de sâmbătă aduce timp petrecut în familie, dar și tensiuni pentru unii nativi.
20.05.2023 | 07:50
Mesajul astrelor pentru zodii 20 mai 2023 Sagetatorii si Pestii risca sa intre in conflicte
Mesajul astrelor pentru sâmbătă, 20 mai 2023. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru nativii zodiacului: ziua de sâmbătă, 20 mai 2023 este destinată timpului petrecut cu familia și cei apropiați. Vor exista însă și situații dificile pentru unii dintre ei.

Mesajul astrelor pentru zodii: ce se întâmplă pe 20 mai 2023

Ziua de 20 mai 2023 va fi una destinată relaxării pentru unii nativi și presărată cu situații dificile pentru alții, după cum se arată în mesajul astrelor pentru zodii. Vezi mai jos previziunile complete.

ADVERTISEMENT

Berbec

Un prieten te invită la o petrecere iar tu nu știi dacă să accepți. Este posibil să fi avut niște zile destul de stresante, iar o ieșire din rutină ți-ar putea fi de folos. Totuși, dacă nu te simți în stare, nu accepta din obligație, amicul tău va înțelege.

Taur

Cel mai bine ar fi să-ți rezervi ziua pentru odihnă, deoarece frustrările celor din jur te-ar putea atinge cu ușurință astăzi. Unii dintre prietenii tăi au probleme și așteaptă că tu ai ajuți, dar nu trebuie să te implici prea mult.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Reușești să atingi un obiectiv pe care îl ținteai de mult, dar ai impresia că prietenii și familia nu se bucură atât de mult cât te așteptai. Nu fi prea dur cu ei, poate că traversează o perioadă dificilă.

Rac

Ești nerăbdător să petreci timpul cu familia, dar nu-ți neglija atribuțiile. Ocupă-te repede de treabă și apoi vei la dispoziție tot restul zilei pentru a te bucura de compania celor dragi.

ADVERTISEMENT

Leu

Astăzi ți-ar putea fi mai greu decât de obicei să înțelegi ce vor oamenii să-ți transmită. Este momentul să-ți iei o pauză de la toată agitația din jurul său și să te relaxezi. Trebuie să te pregătești pentru săptămâna care urmează.

Fecioară

Te întâlnești cu un prieten sau cu un fost coleg, iar veștile pe care le primești s-ar putea să te pună puțin pe gânduri. Este posibil să-ți dai seama că ai privit greșit un subiect pentru mult timp, iar acum părerea ți se schimbă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pare că toate cuplurile cu care te întâlnești se ceartă și ai putea avea chiar tu probleme cu persoana iubită. Nu te stresa prea tare și nu da curs discuțiilor, totul se va rezolva de la sine până mâine.

Săgetătorul petrece timp cu cei dragi

Scorpion

Atmosfera din jurul tău este destul de tensionată astăzi. Cei cu care te întâlnești sunt destul de stresați, iar tu nu faci excepție. Încearcă să-ți păstrezi calmul și concentrează-te numai pe sarcinile urgente.

Săgetător

După cum se arată în mesajul astrelor de duminică, 21 mai 2023, vei avea parte de o zi presărată cu de toate. Te bucuri de timpul petrecut cu prietenii sau familia, însă pot apărea discuții în contradictoriu cu partenerul de viață.

Capricorn

O seară petrecută acasă, în liniște, este tot ce ai nevoie după perioada destul de stresantă prin care ai trecut. Totuși, se poate ca un coleg să te cheme la o întâlnire pentru a discuta despre muncă, nu te simți prost dacă îl refuzi, trebuie să ai și timpul tău.

Vărsător 

Astăzi simți nevoia să vorbești cu o rudă sau cu un prieten plecat în străinătate, mai ales că ai putea avea și câteva vești importante să îi dai. Nu renunța dacă nu răspunde din prima, persoana respectivă va fi la fel de bucuroasă să te audă.

Pești

Gândește-te bine dacă într-adevăr ai nevoie de o anumită cheltuială, căci s-ar putea să creezi tensiuni între tine și o altă persoană. Nu este o zi bună pentru a lua o decizie în acest sens, mai așteaptă puțin ca lucrurile să se așeze.

ADVERTISEMENT