Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 23 martie 2023. Leii au parte de o surpriză, Berbecii primesc bani

Mesajul astrelor pentru zodii, 22 martie 2023. Se anunță o zi plină de surprize pentru Lei. Berbecii în schimb ajung să primească niște bani.
23.03.2023 | 06:54
Mesajul astrelor pentru zodii 23 martie 2023 Leii au parte de o surpriza Berbecii primesc bani
Mesajul astrelor pentru zodii, 23 martie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru nativii din zodia Gemeni este să ia o pauză de la lucrurile negative din viața lor. De cealaltă parte, Scorpionul trebuie să fie atent la cheltuieli, în timp ce Săgetătorul ar fi bine să nu mai creadă orice aude. Pentru Fecioare se anunță o zi agitată.

Mesajul astrelor pentru zodii, 22 martie 2023. Peștii primesc o lecție

Berbec

Primești niște bani, joi, 22 de martie. Mesajul astrelor pentru tine este însă să ții de ei. Nu știi cum vei avea nevoie mai devreme sau mai târziu de o astfel de sumă. De asemenea, nu e nici întâmplător că banii au venit într-un astfel de moment, fix către tine.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să ajungi în centrul unei dispute la locul de muncă. Tratează situația cu mult calm și nu arunca replici acide, pentru că vei avea de pierdut. Stai liniștit, pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu e nevoie de vreo intervenție sau de o escaladare a conflictului.

Gemeni

Învață să iei o pauză de la lucrurile care îți fac rău. În caz contrar, riști să ajungi nemulțumit, dar și epuizat. Astrele îți recomandă să îți faci puțină curățenie în viață și să elimini orice factor stresant din viața ta. Doar așa îți protejezi starea de sănătate fizică și cea mentală.

ADVERTISEMENT

Rac

Mesajul astrelor pentru tine să fii mai temperat. Atragi ca un magnet certurile în relația de cuplu. Spui unele cuvinte fără să te gândești de două ori la impactul lor. Iar partenerul tău de viață se aprinde și el destul de repede. Mare grijă și la atitudine, în special joi, 24 martie.

Mesajul astrelor pentru zodii, 22 martie 2023. Balanța vrea să fie apreciată

Leu

Ai parte de o surpriză plăcută, joi, 23 martie. Poate fi vorba despre un cadou venit din partea unei persoane dragi, sau despre o veste bună. Lasă-te surprins de moment și bucură-te. Oricum îți va face ziua mai frumoasă decât crezi și te va face și să zâmbești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua de joi se anunță a fi destul de agitată pentru tine. Mesajul astrelor este să nu mai încerci să îi mulțumești pe toți și să știi și când să te oprești. Unii nu apreciază efortul tău suplimentar, așa că lasă-i să afle cum este și fără el.

Balanță

Cauți apreciere în jurul tău și parcă ești în stare de orice pentru a o obține. Astrele îți recomandă însă să îți crești stima de sine singur. Doar unii oameni care te cunosc cu adevărat te vor aprecia pentru ceea ce ești. În rest, ar fi bine să te descurci singur și să crezi în tine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Mesajul astrelor pentru tine este să fii mai cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Nu prea pui preț pe bani în ultima perioadă, iar efectele s-ar putea să le vezi curând. Cumperi lucruri de care nici măcar nu ai nevoie, iar când apar situații importante în viața ta, s-ar putea să te confrunți cu niște probleme financiare.

Vărsătorul se află într-o dilemă 

Săgetător

Nu mai crede tot ce auzi și mai bine bazează-te pe ce vezi. Riști să primești informații false de la o sursă, iar asta te va face să ai o părere greșite despre anumite persoane. Mai bine investighează singur adevărul sau dă o șansă altor oameni să îți dovedească ceea ce pot face.

Capricorn

Ești cu gândul la călătorii și ar fi bine ca lucrurile să nu rămână așa. Meriți în sfârșit o pauză de la rutina zilnică. Așa că s-ar putea să primești oportunitate de călătorie în interes de afaceri, sau un prieten te va surprinde cu o excursie. Nu rata o astfel de ocazie.

Vărsător

Astrele anunță o zi de joi cu o alegere importantă. Ești în dilemă și nu știi ce să faci pentru că vorbi despre o decizie majoră. De această dată stai departe de sfaturile prietenilor și alege doar ceea ce îți dorești. Cel mai mult te va ajuta instinctul în acest sens.

Pești

Primești o lecție importantă, joi, 23 martie. Una despre încredere. Riști să fii trădat de o persoană la care țineai și în fața căreia ți-ai deschis sufletul nu de puține ori. Nu te enerva și ia totul ca atare. Măcar în acest mod știi că nu trebuie să ai încredere în oricine.

ADVERTISEMENT