Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 23 septembrie. Momente neașteptate pentru Capricorni. Racii vor sta la povești

Mesajul astrelor pentru zodii, vineri 23 septembrie 2022. Se anunță provocări la final de săptămână. Ce îi așteaptă pe nativi?
23.09.2022 | 07:09
Mesajul astrelor pentru zodii 23 septembrie Momente neasteptate pentru Capricorni Racii vor sta la povesti
Mesajul astrelor pentru zodii la final de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au venit cu un nou mesaj pentru zodii, valabil pentru finalul de săptămână, vineri, 23 septembrie 2022.  Nativii vor trece prin momente remarcabile.

Ce mesaj au astrologii pentru zodii, vineri, 23 septembrie 2022

Capricornii vor avea parte de clipe uimitoare, iar Racii se vor întâlni cu prieteni vechi și vor sta la povești ore în șir, sunt o parte dintre predicțiile de astăzi. Află din rândurile următoare horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nu vă mai lăsați ghidați de impresiile celor din jurul vostru căci nu toți vă vor binele. În ultima vreme vă tot simțiți încolțiți.

Taur

Taurii trebuie să își păstreze principiile căci așa vor reuși să impresioneze prin naturalețea lor. Orice abatere nu le pune în valoare și le creează o imagine nedorită.

ADVERTISEMENT

Gemeni

V-au cam supărat cei din familie de câteva zile și nu vreți să mai dați ochii cu ei. Nu mai ocoliți să le spuneți că v-au deranjat.

Rac

Veți avea o întâlnire cu un amic din copilărie. Vă era dor de el și veți sta la povești ore întregi. Toată discuția vă va aduce o stare de bine.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor face o faptă bună astăzi. Nu strică să faceți zilnic sau aproape zilnic ceva în folosul celorlalți, căci așa veți avea și voi parte de o viață mai roz.

Fecioară

Nimeni nu vă va sta în cale să vă îndepliniți visul. Orice pare imposibil poate fi realizat. Luați-vă inima-n dinți.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor demonstra astăzi cât de loiale sunt prietenilor. Unii aveau dubii asupra sincerității lor.

Scorpion

Aveți un secret pe care-l păstrați de multă vreme. Este momentul să-l împărtășiți și așa veți scăpa de o povară de pe umeri.

Săgetător

Pentru Săgetători se anunță unele tensiuni în relația cu persoana iubită. Orice altercație trebuie evitată, căci s-ar putea ajunge la despărțire.

Capricorn

Ce spuneți de o vacanță în weekend la munte? Dacă vă surâde ideea, nu este exclus ca partenerul de cuplu să vă facă o astfel de surpriză. Fiți cu ochii în patru.

Vărsător

Orice grijă nu vă aduce decât nefericire și o stare de sănătate șubredă. Fiți mai optimiști și luați viața ca atare!

Pești

Aveți unele probleme în relația de cuplu și trebuie să vă stăpâniți anumite sentimente. Nu deveniți toxici pentru sufletul vostru pereche!

ADVERTISEMENT