Life

Mesajul care a apărut pe pagina mamei lui Culiță Sterp, după reținerea artistului. Ce i-au transmis fanii

Postarea din social media după reținerea lui Culiță Sterp. Ce i-au spus internauții mamei sale, pe care toți o știu ca doamna Geta.
18.11.2022 | 16:31
Mesajul care a aparut pe pagina mamei lui Culita Sterp dupa retinerea artistului Ce iau transmis fanii
Postarea din social media după reținerea lui Culiță Sterp. Ce i-au spus internauții mamei sale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mesajul care a apărut pe pagina mamei cântărețului de muzică de petrecere, după reținerea acestuia. Ce i-au transmis fanii după ce fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a provocat un accident rutier pe fondul consumului de alcool.

Postarea din social media după reținerea lui Culiță Sterp. Ce i-au spus internauții mamei sale

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a trecut pe roșu și a fugit de la locul faptei. Reacția fanilor nu a întârziat să apară, foarte multe persoane încurajând-o pe mama artistului de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

Pe una dintre paginile de socializare are femeii a apărut o postare impresionantă, încă o dovadă în plus că vedeta este o persoană foarte iubită și apreciată de public și de oamenii de pretutindeni pentru muzica sa.

„Bună ziua, dragă mama Geta! Știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut în familia dumneavoastră și noi care vă urmărim prin rețelele de socializare, mass-media, suntem triști și cu gândul la voi toți.

ADVERTISEMENT

Un singur lucru să nu uitați: că vă suntem aproape un gândul, cu rugăciunea Domnului nostru pentru ca toți să fim bine.

Doamne ajută și aveți credință că totul va fi bine”, este mesajul primit de mama lui Culiță Sterp pe contul de Instagram, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, audiat la judecătoria din Cluj-Napoca

Culiță Sterp a petrecut o noapte în arestul poliției după ce a condus băut și a provocat un accident grav. În urmă cu foarte puțin timp a ajuns la judecătoria din Cluj-Napoca pentru a fi audiat în calitate de inculpat.

În cele din urmă fostul concurent de la Survivor România a fost eliberat, decizia magistraților fiind comentată de la ministrul de externe, Lucian Bode, care a subliniat că oamenii legii nu au încercat să mușamalizeze cazul.

ADVERTISEMENT

„Daţi-mi voie să vă prezint câteva cifre ca să vedeţi cât de neînsemnat este acest caz. În ultimele 24 de ore, structurile MAI au acţionat cu peste 26.000 de efective din care peste 10.000 de poliţişti, iar dintre aceştia 1.552 de poliţişti pe linie rutieră.

În ultimele 24 de ore am constatat pe zona de ordine publică, 763 de infracţiuni. Totodată, au fost reţinute 611 permise de conducere. Au fost înregistrate opt accidente rutiere grave soldate cu trei persoane decedate şi şase rănite grav.

Dintre toate acestea dumneavoastră mă întrebaţi de cazul de la Cluj. Nu sunt de acord cu dumneavoastră că Poliţia a încercat să muşamalizeze acest caz, dimpotrivă.

Poliţia a acţionat în dinamică, a făcut cercetarea la faţa locului, iar măsura reţinerii pentru 24 de ore este cea mai dură într-o astfel de situaţie, a spus ministrul de Interne, notează stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT