Fotbal international

Mesajul care i-a decis viitorul lui Icardi. Soţia sa a lămurit totul

Autor: Sorin Dumitrescu | 24.05.2018 | 14:25
Mesajul care i-a decis viitorul lui Icardi. Soţia sa a lămurit totul
Mauro Icardi este dorit de Florentino Perez la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo

Wanda Nara, soţia lui Mauro Icardi, a postat mesajul care a cam lămurit lucrurile privind viitorul golgeterului lui Inter şi al Serie A. Fanii echipei care a ajuns în ultimele zece minute ale sezonului în grupele Champions League în urma victoriei de pe Olimpico din Roma în faţa lui Lazio, sunt panicaţi de ideea că le-ar putea pleca omul de gol.

Mauro Icardi a înscris 29 de goluri în recentul sezon încheiat, la egalitate cu Ciro Immobile de la Lazio, dar pe adresa sa există deja ofete de la unele dintre cele mai puternice grupări din lume, printre care Real Madrid şi Manchester United. Oricine va plăti clauza de eliberare de 110 milioane îl va putea avea pe Icardi.

Mesajul a fost postat de un fan pe Twitter. Ce a răspuns soţia lui Icardi

Şefii lui Inter au promis că se vor întâlni de urgenţă cu jucătorul şi cu agentul său, care nu este nimeni altul decât soţia sa, Wanda Nara, pentru a discuta asupra prelungirii de contract pe un salariu substanţial mărit şi a unei noi clauze de eliberare, cifrată la 180 de milioane de euro.

Unii suporteri, îngroziţi de ideea plecării lui Icardi, au trecut chiar la măsuri extreme. Unul dintre aceştia i-a trimis un mesaj Wandei: “Dacă Mauro pleacă de la Inter mă sinucid şi mă vei avea pe conştiinţă”. Nevasta lui Icardi i-a răspuns şi a dezvăluit astfel şi decizia soţului ei pe viitor: “Relax, rămâne”. Două cuvinte şi o decizie. Icardi va continua cu Inter.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!