ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mesajul care l-a emoționat pe Mario Camora: ”Ne dă forţă ca să reuşim să câştigăm”

Autor: Gabriela Gheorghe | 15.11.2020 | 16:13
Mesajul care l-a emoționat pe Mario Camora: ”Ne dă forţă ca să reuşim să câştigăm”
Mesajul care l-a emoționat pe Mario Camora: ”Ne dă forţă ca să reuşim să câştigăm”

O suporteră a naționalei României a avut un mesaj pentru ”tricolori”. Portughezul Mario Camora a fost emoționat. A declarat că mesajul îi ajută pe fotbaliști să învingă și i-a promis o victorie în meciul următor. 

ADVERTISEMENT

Mario Camora de la CFR Cluj, primul străin naturalizat pentru a juca la prima reprezentativă a României, a spus că este emoționat după mesajul pe care elevii lui Rădoi l-au primit de la o fană.

Și selecționerul României a pregătit o surpriză pentru jucători: o altă partidă în locul celei care nu se va mai juca, cu Norvegia. Meciul cu nordicii nu este singurul al naționalei din 2020 care nu s-a disputat.

”Se vede că a fost din suflet”

“Noi suntem încă aici, chiar dacă vocea noastră nu e la fel de puternică, în comparaţie cu cea a celor care critică”, a spus într-un mesaj video o studentă la medicină din Caraș Severin.

ADVERTISEMENT

Jucătorul campioanei României a zis că este emoționat și i-a promis un succes în Irlanda de Nord.  “Ne dă curaj, ne dă forţă ca să reuşim să câştigăm următorul meci. Se vede că a fost din suflet mesajul ei”, a zis portughezul, pe site-ul FRF.

Fotbalistul României i-a pregătit o surpriză fanei. A vorbit cu ea, printr-un apel video și i-a oferit cadou un tricou al naționalei, cu semnătura sa. “Mi-aţi făcut ziua mai bună. O să-l port mândră”, i-a spus fana. Portughezul nu se află la primul moment emoționant în cantonamentul primei reprezentative. Pe Camora l-a apucat plânsul când a discutat prima dată în calitatea de internațional.

”Tricolorii” vor avea un meci special

Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi aveau programat în această seară meciul contra Norvegiei, dar oaspeții nu au putut ajunge în România din cauza restricțiilor impuse de autoritățile de la Oslo. Selecționerul României a programat o altă partidă.

ADVERTISEMENT

“Ca să menținem intensitatea, deși România-Norvegia nu se mai dispută, tricolorii au diseară un meci special fixat de Mirel Rădoi! La finalul antrenamentului, lotul împărțit în două echipe va disputa o partidă în echipamentul de joc și ritm de competiție. Iar miza e uriașă: titularizarea la Belfast, miercuri, cu Irlanda de Nord!”, este scris într-un comunicat de pe site-ul FRF.

Delegația României va pleca luni, de la ora 17:30, de pe aeroportul Henri Coandă către Belfast. Miercuri se va disputa partida cu Irlanda de Nord, ultima din actuala stagiune de Liga Națiunilor. Mario Camora a debutat la echipa națională pe 8 octombrie în partida dintre Islanda și România, terminată cu victoria nordicilor 2-1. În urma acelui meci ”tricolorii” au ratat ultima șansă de a ajunge la Campionatul European din 2021.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!