Life

Mesajul care l-a făcut pe Zanni să-și schimbe părerea despre Ana Porgras. Foștii concurenți de la Survivor nu-și mai vorbesc

Zanni și Ana au rupt orice legătură și nu își mai vorbesc. Artistul a dezvăluit care a fost motivul acestei rupturi.
10.08.2021 | 15:59
Mesajul care la facut pe Zanni sasi schimbe parerea despre Ana Porgras Fostii concurenti de la Survivor nusi mai vorbesc
ADVERTISEMENT

S-a spus în repetate rânduri că Zanni și Ana Porgras ar forma un cuplu. În realitate cei doi au ajuns să nu-și mai vorbească, după ce cântărețul a descoperit un lucru care l-a deranjat.

Se pare că fosta gimnastă era destul de apropiată de un alt bărbat.

Zanni a citit un mesaj în telefonul fostei sportive după care și-a schimbat total părerea despre fosta gimnastă.

ADVERTISEMENT

Mesajul care l-a făcut pe Zanni să-și schimbe părerea despre Ana Porgras

Au fost nenumărate momente în care Zanni a avut doar cuvinte de laudă în privința Anei Porgras. Apropierea dintre cei doi i-a făcut pe mulți să creadă că aceștia formează sau ar putea forma un cuplu. Adevărul este însă altul.

După ce câștigătorul de la Survivor România a citit un mesaj din telefonul fostei gimnaste, cei doi nu și-au mai vorbit. Acesta spune că atunci și-a dat seama că bruneta nu a ținut la el niciodată.

ADVERTISEMENT

“A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește. (…) O simțeam că nu e ok deloc.”, a dezvăluit Zanni în emisiunea În oglindă.

ADVERTISEMENT

Mesajul pe care l-a citit Zanni

Pentru că și-a dat seama că se întâmplă ceva artistul a citit mesajele din telefonul fostei gimnaste. Atunci a descoperit că aceasta vorbea cu un alt bărbat care părea gelos. Îi reproșa Anei Porgras faptul că este mult prea apropiată de Zanni. Răspunsul dat de fată l-a luat prin surprindere pe câștigătorul de la Survivor România.

“Pe WhatsApp primul mesaj: “Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că “stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea “Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor.

ADVERTISEMENT

Nu știi că lucrurile se fac de show?!’ Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.

M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis “Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”.

Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”. a mărturisit Zanni.

ADVERTISEMENT